فرمول شامپو بچه | آموزش ساخت شامپو بچه | فرمول شامپو طفل | نحوه ساخت شامپو بچه | تولید شامپو بچه | خط تولید شامپو بچه | شامپو موی سر بچه | شامپو بدن بچه

فرمول شامپو بچه :

 استفاده از صابون برای شستشوی مو و بدن مدت زمان زیادی است که دیگر کاربردی ندارد و تولیدکنندگان برای هر سنی و هر نوع موی شامپو مخصوصی را وارد بازار کرده اند به خاطر همین بیشتر والدین برای کودکان خود براساس پوست و موی کودکان خود شامپوی مخصوص خریداری می کنند .

همان طور که می دانید کودکان دارای پوستی لطیف و حساس می باشند پس به هم دلیل باید برای شست وشوی آن ها از شامپو های مختص بچه استفاده نمود . موهای کودکان و نوزادان به علت اینکه نازک و نرم هستند سریعاً هم گره می خورند که همین خود باعث به وجود آوردن مشکل در هنگام شست و شوی و شانه کردن مو هایشان می گردد . شامپو های بچه دارای ترکیبات بسیار ملایم هستند علاوه بر اینکه گره مو های کودکان را از هم باز می کند و مو هایشان را بسیار تمیز و نرم هم می شود ، چشم های آن ها را نمی سوزاند .

مواد موجود در فرمولاسیون شامپو بچه :

– دی سدیم کوکوآمفو دی استات

– کوکامیدو متیل مونو اتانول آمین

– دی سدیم کوکوئیل کلوتامات

– سدیم لوریل سارکوزینات

– کوکو گلو کزاید

– اسانس

– Antil200

– اسید سیتریک

– نگهدارنده

شامپوهای مناسب پوست و موی کودکان :

شامپوهای که برای کودکان استفاده می شود قدرت شویندگی بسیار کمی دارند و خیلی قلیایی نیستند چون پوست سر کودکان زیاد قدرت چربی سازی ندارند و نیازی به شامپوهای قوی و قلیایی نخواهند داشت باید از شامپوهای که ضعیف تر هستند استفاده شود یعنی تقریبا خنثی هستند یکی از ویژگی های که می توان اشاره کرد این است این شامپوها چشم کودکان را نمی سوزاند. هرچی شامپو قلیایی تر باشد چشم را می سوزاند. قدرت قلیایی صابون تقریبا ۸ می باشد مایع دستشویی هم نزدیک به ۱۱ می باشد به همین دلیل چشم را می سوزاند اما قدرت قلیایی بچه نزدیک به ۶ می باشد به همین دلیل قدرت سوزاندگی چشم را پایین می آورد.

شامپو بچه باید با پوست و مو بچه کاملاً سازگار باشد و همچنین چشم بچه را نسوزاند و به غیر از این موارد بایستی در فرمولاسیون آن بسیار دقت کرد و بهتر است از رنگ در شامپو استفاده نشود تا ایجاد حساسیت نکند .

PH موجود در شامپو بچه باید به میزانی باشد که با PH چشم یکسان باشد که میزان اشک ریختن را بسیار کاهش دهد . مواد شوینده استفاده شده در فرمولاسیون ارائه شده توسط شرکت شیمی آسیا گستر از نوع آمفوتری می باشد که به علاوه خاصیت شویندگی بسیارعالی ، سازگاری زیادی با مخاط چشم کودکان دارد .

غلظت مواد فعال در شامپو بچه با سایر شامپو ها متفاوت است و نوع اسانس در آن به گونه ای است که کودکان آن را دوست دارند و موجب هیچ حساسیتی نمی گردد .

شاید برای شما سوال باشد که به چه دلیل قدرت شویندگی در شامپو بچه نسبت به سایر شامپو ها کمتر است ؟ به این دلیل شویندگی در این شامپو کم است که PH  آن ها قلیایی نیست ، پوست سر کودک زود چرب نمی شود و قدرت چربی سازی بالایی ندارد پس نیاز به شامپو با قدرت بالا و قلیایی زیادی نمی باشد ، پس بایستی برای کودکان از شامپو هایی  ضعیف که میزان PH قلیایی آن نزدیک به ۷ باشد ( یعنی خنثی است ) استفاده کرد . در سایر شوینده ها مانند مایع دستشویی قدرت قلیایی  ۱۰ تا ۵/۱۰ و در صابون ۹ می باشد ولی در صورتی که میزان قلیایی شامپو بچه ۷ یا همان خنثی است که چشم را نمی سوزاند .

استفاده از شامپو بچه تا سن بلوغ مناسب است و تا زمانی که نشانه ی هورمون های جنسی که در سن ۱۲ یا ۱۳ سالگی خود را نشان نداده می توان استفاده کرد ولی بعد از آن دیگر باید از شامپو بزرگسالان استفاده شود . شامپو بچه جلوی ریزش مو را نمی گیرد و این حرف پایه علمی ندارد و فقط کسانی که دارای مو های خشکی می باشند استفاده از این شامپو برایشان مناسب است ولی اگر  مو های معمولی دارید نباید از شامپو بچه استفاده کنید زیرا مو را تمیز نمی کند و بعد از استحمام همچنان مو هایتان کدر و چرب است .

به هیچ وجه از شامپو های بزرگسالان برای بچه ها استفاده نکنید زیرا چربی زدایی شامپو بزرگسالان زیاد است و دارای PH8 می باشد و سبب می شود تا موی کودکان بسیار خشک شود که در نهایت منجر به شکنندگی ، کدر شدن ، تار شدن می گردد .

شامپو بچه با کیفیت و مرغوب بایستی کار با آن آسان ، به خوبی بر روی پوست سر توزیع گردد ، سرعت کف در آن زیاد ، حالت کف آن کرمی و یا رقیق  ، به آسانی با آبکشی کف از بین مو ها برود ، حجم کف ، پایداری کف و … مناسب باشد و پس از حمام ، کودک  مو های نرم داشته باشد که به راحتی شانه گردد و دارای رایحه ای بسیار عالی به سلیقه کودکان را هم دارا باشد .

شامپو بچه امروزه به خوبی جای خود را در بازار باز نموده و مورد استقبال والدین و کودکان قرار گرفته است ، که هنگام مراجعه به بازار برای خرید شامپو بچه با انواع برند ها و بسته بندی ها و … مواجه می شوید .

توصیه برای خرید شامپو بچه :

۱- نوع بسته بندی شامپو نباید گوشه های تیز و برنده ای داشته باشد اکثر شامپوهای بچه بدون زاویه و خطر هستند که توجه داشته باشید که در صورت خرید این شامپوها آن را دور نگه دارید

۲- بسته بندی شامپوها باید به گونه ای باشد که قطعات جداکننده نداشته باشد.اگر شامپوهای عروسکی می خرید باید توجه داشت که خیلی کوچک . قابل جدا شدن نباشد

۳- در بسیاری از شامپوها داخل آن تیله های وجود دارد که برای بچه ها بسیار جذاب می باشد باید مراقب بود که قابل بازشدن نباشد و بچه ها دسترسی به آن نداشته باشند چون ممکن است آن را ببلعند و دچار خفگی شوند

۴- موقع حمام کردن کودک باید در شامپو محکم بسته شود و اگر شامپوی عروسکی بود باید مطمئن شد که در آن بسته است و بعد آن را به دست کودک بدهید و حواستان باشد کودک شامپو را به دهان خود نزدیک نکند

باید استفاده از شامپو بچه را کامل جدی گرفت دلایل منطقی برای این کار وجود ندارد ولی شاید به این نتیجه برسید از یک سنی برای کودکان نیازی به شامپو بچه نباشد در صورتی که باید بدانید تا سنین نوجوانی استفاده از آن الزامی می باشد چون این شامپوها دارای ترکیباتی هستند که باعث سوزش چشم نمی شوند به دلیل اینکه شامپو های بچه خاصیت خنثی دارد برای پوست سر کودکان بسیار مناسب می باشند توصیه می شود حتی برای موهای حساس بزرگسالان نیز از این شامپو استفاده شود و اینکه پوست سر کودکان به علت فعالیت کم هورمونی کمتر دچار آلودگی می شوند به خاطر همین نیازی به شامپوهای قوی تر نیست و توصیه می شود برای موهای کودکان از شامپوی بزرگسالان استفاده نشود چون پوست سر کودک بسیار حساس و نازک می باشد بخصوص برای کودکانی که سن کمتری دارند حساسیت بیشتری دارند در هر صورت پوست باعث عدم نفوذ هر مانع خارجی می باشد. پوست کودکان نسبت به پوست بزرگسالان رطوبت بیشتری جذب خواهد کرد به همین علت باید شامپو مناسب مو و پوست برای کودکان انتخاب شود. بعضی از شامپو ها هستند که باعث زدگی و بی میلی کودک می شود و عوارض جانبی مختلفی در کودکان می شود

7 دیدگاه

  1. سلام وقتتون بخیر
    من یک فرمولاسیون برای شامپوهای free sulfate و شامپوهای کراتین که جهت صافی مو استفاده میشه میخواستم
    چطوری باید اقدام کنم؟

  2. سلام
    وقت بخیر
    ممنون از وقتی که گذاشتید. واقعا مشکل نصف بیشر این فرمول نویس ها رو حل کردید.
    لطفا در مورد نگهدارنده های شامپوی بچه چند مورد رو نام ببرید.

    • با عرض سلام و وقت بخیر ،
      تشکر از انتخابتون
      مواد های نگهدارنده : همچون ترکیب کمپلکس ایزوتیازولینون ، انواع پارابن ها

  3. علی معصومی گفت:

    فرمولی که برای شامپو بدن گذاشتید در صدهایش مشخص نیست میشه در صدها را واضح بگذارید

    • با عرض سلام
      بزرگوار جهت در یافت فرمول اصولی و با کیفیت بالا ، اقتصادی و متد روز لطفا با شرکت و مهندسین مشاور در ارتباط باشید ،، فرمول های که در وبسایت گذاشته شده به هیچ عنوان بابت تولید تایید نمی شود و صرفا جهت بالا رفتن اطلاعات عمومی می باشد و همچنین جهت کوتاه کردن دست افراذ سود جو که این فرمول های رایگان که نه اقتصادی می باشد و نه اصولی و نه محصولی که به وسیله این فرمول ها تولید می شود محصول درست وبا کیفیتی می باشد را به فروش می رسانند

  4. تشکر فراوان بابت اطلاعات مفید….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.