فرمول دکلره | فرمولاسیون پودر دکلره |خط تولید پودر دکلره | نحوه ساخت پودر دکلره

فرمول پودر دکلره :

پودر دکلره جزء محصولات آرایشی محسوب می شود و این پودر با اثر گذاشتن بر روی ملانین مو باعث تغییر رنگ آن می گردد . پروتئین موجود در مو بیشتر کراتین است که در ناخن ها و پوست هم وجود دارد ، اوملانین مسئولیت رنگ مو های قهوه ای تا مشکی که نامحلول هستند را بر عهده دارند و فائوملانین رنگ مو های طلایی ، قرمز و زرد تا قهویی را تشکیل می دهد که محلول در قلیایی هستند و اگر هیچ کدام از این ملانین ها را نداشته باشید مو به رنگ سفید در می آید .

طریقه اثر کردن پودر دکلره بر روی مو :

پودر دکلره مو را به رنگ سفید در می آورد و در طی فرآیند روشن کردن بر روی ملانین تغییرات فیزیکی و شیمیایی برگشت ناپذیر انجام می شود که منجر به از بین بردن رنگ مو قبلی می گردد ، تغییرات در کراتین در هنگام فرایند سفید شدن مو تا حدود زیادی به اکسیداسیون  سیستین محدود می گردد .

مزایای تهیه فرمولاسیون پودر دکلره از شرکت شیمی آسیا گستر :

– منجر به وز و خشکی مو نمی شود .

دکلره پودری به هیچ عنوان غبار ندارد  .

– نبایست گاز سوزش آور داشته باشد .

پودر دکلره مرغوب کراتین و چربی مو را تامین می نماید .

– دارای فرمولاسیونی ۱۰۰ در صد تظمینی

– به مو هیچ وجه آسیب بزرگ نمی زند و دچار سوختگی آن نمی کند .

– پس از آغشته شدن مو به پودر دکلره حرارت زیادی از خود ایجاد نمیکند .

پودر دکلره با کیفیت بعد از ترکیب شدن با اکسیدان کف نمی کند .

فرمولاسیون ساخت پودر دکلره :

پودر دکلره دارای ماده سفید کننده مو به طور مثال پر اکسید هیدروژن است و به غیر از این ماده حاوی تثبیت کننده می باشد که وظیفه این تثبیت کننده ها جلوگیری از تجزیه پراکسید هیدروژن اضافه می گردد . تثبیت کننده معمولی سدیم و EDTA  ها هستند ، در نهایت پودر دکلره در حالت خوب بایستی دارای PH کمتر از ۳/۵ داشته باشد که به طور معمول با اتیدرونیک و اسید فسفریک حاصل گردد . ولی خوب متاسفانه فرمولاسیون های بی کیفیت پودر دکلره به وسیله ماده آمونیاک به عنوان محلول قلیایی تجزیه کننده پر اکسید هیدروژن ، سرعت سفید شدن مو را افزایش می دهد و همچنین برای کمتر کردن آسیب رساندن به کوتیکول مو در فرمولاسیون پودر دکلره از مواد نرم کننده استفاده می گردد . و از به کار بردن فنسیتین در پودر دکلره در محصولات جدید به دلیل رعایت کردن عدم سمیت استفاده نمی شود .

اگر فردی تمایل دارد رنگ موهایش سه درجه از درجه فعلی روشن تر شود ،دکلره میکند.افرادی که موهای تیره دارند و بخواهند موهای خود را روشن کنند باید اول موهایشان را دکلره کنند، به این از بین بردن رنگ طبیعی مو یا همان دکلره میگویند،که در این عمل موی فرد از رنگ فعلی خودش سه درجه یا بیشتر روشن میشود و بعد میتواند به رنگ دلخواه خود رنگ بزند.

رنگ های مو بر اساس درجه روشنی و تیرگی معمولا به ۱۰ دسته تقسیم می شوند که مشکی تیره ترین رنگ که شماره آن یک است و بلوند پلاتینه به عنوان روشن ترین رنگ با شماره ۱۰ شناخته می شوند.

طبقه بندی رنگ ها به شرح ذیل می باشد:

۱-مشکی (black)

۲-قهوه ای خیلی تیره (very dark brown)

۳-قهوه ای تیره (dark brown)

۴-قهوه ای (brown)

۵-قهوه ای متوسط(medium brown)

۶-قهوه ای روشن(light brown)

۷-بلوند تیره(dark brown)

۸-بلوند روشن(light blond)

۹-بلوند خیلی روشن(very light blond)

۱۰-بلوند پلاتینه(light plainium blond)

  برای مثال خانومی که میخواهد موهایش را از رنگ قهوه ای تیره (شماره ۳) به رنگ بلوند تیره (شماره ۷) در بیاورد باید با توجه به جدول بالا ،موی خود را ۴ درجه روشن کند(۳-۷) که این عمل با دکلره انجام می شود تا موی او چهار درجه روشن تر شود.

معمولا دکلره کردن مو با اکسید کردن ملانین ها یا همان رنگ دانه های موها انجام میشود.اکثر دکلره ها از دو قوطی تشکیل شده که با هم ترکیب می شوند.

یک قوطی حاوی محلول آب هیدروژنه پراکساید و یک قوطی حاوی ماده قلیایی می باشد.دکلره های قوی تر حاوی ماده تقویت کننده آمونیوم و برخی دیگر دارای پیروسولفیت سودا می باشند که به محلول قلیایی اضافه میگردد.

اکثرا محلولهای قلیایی حاوی آمونیاک،ماده شلات و آب می باشند، که تقریبا نیمی از آن را آب تشکیل می دهد .برای تولید محلول قلیایی آب را گرم کرده و همه ترکیبات به غیر از آمونیاک را به فرمول اضافه میکنیم و بعد از سرد شدن آمونیاک را به ترکیب اضافه میکنیم.

ترکیبات و مواد تشکیل دهنده اکسیدان،آب به همراه محلول هیدروژن پر اکساید،ستیل الکل ،ماده پایدار کننده و ترکیبات اتری می باشند.این فرایند بدین صورت می باشد که ماده پایدار کننده در آب حل شده ،سپس گرم شده و مواد دیگر به ان اضافه می شوند و در حالی که مخلوط میکنید محلول باید خنک تا به دمای محیط برسد.

 

 

 

جهت اطلاعات بیشتر و مشاهده فرمولاسیون اکسیدان در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.