فرمولاسیون چسب چوب | راه اندازی خط تولید چسب چوب | نحوه ساخت چسب چوب

فرمول چسب چوب :

چسب ها در بسیاری از کار ها کاربرد بسیار زیادی دارند و از این رو بایستی شناخت کامل از چسب ها داشت تا هر چسب را در راستای کار خودش به کار برد و به راحتی بتوان قطعات مورد نظر را به هم چسباند در ادامه شرکت شیمی آسیا گستر قصد دارد یکی از کاربردی ترین چسب ها را به نام چسب چوب به شما عزیزان معرفی کند .

چسب چوب :

چسب چوب از ترکیب مواد های آلی و پلیمری به وجود می آید که انعطاف پذیری مولکول های چسب چوب را افزایش می دهد که این انعطاف پذیری مولکولی خاصیت های زیاد و ویژه ای به این چسب می دهد . خاصیت پلیمری چسب چوب به این چسب شکل خمیری مانند و ویسکوزیته بالایی می دهد که علاوه بر آن رنگ سفید چسب چوب جزء مزایای آن محسوب می گردد ، برای استفاده از چسب چوب در کارگاه دیگر نیازی نیست آن را با آب حل نمود فقط در صورتی نیاز به این کار است که بخواهند غلظت چسب را کاهش دهند زیرا چسب چوب ویسکوزیته زیادی دارد ، از کاربرد های دیگر پلی وانیل استات تولید چسب گرانول می باشد که دارای درجه حلالیت های متفاوتی دارد .

ویژگی های استفاده از چسب چوب :

یکی از ویژگی های چسب چوب  به وجود آوردن یک اتصال ارتجاعی و مقاوم در میان دو قطعه است که به غیر از اتصال ، یک سطح صاف را به وجود می آورد و ویژگی دیگر چسب چوب کار آسان با آن است و دیگر از دردسر های غلظت و حلالیت خبری نیست که این امر منجر به افزایش سرعت کار می شود و همچنین در مقابل آب مقاوم است ، چسب چوب را می توان با حلال های رزین پلاستیک اختلاط نمود که با این کار کاربرد این چسب را چندین برابر خواهد کرد .

اتصالات با استفاده از چسب چوب :

از چسب چوب برای بهم چسباندن قطعات چوبی ، پر کردن ترک و درز ایجاد شده در میان چوب استفاده می شود و در زیر سازی رنگ و سایر عملیات مانند معرق کاری هم کاربرد دارد و پایه این چسب رزین هموپلیمر است و اتصالات فیزیکی به وسیله ی چسب چوب این گونه می باشد که پلی وانیل استات در بین شکاف چوب نفوذ می نماید و ویسکوزیته چسب منجر به پر شدن منافذ می گردد .

مزایای تهیه فرمولاسیون چسب چوب از شرکت شیمی آسیا گستر :

– دارای فرمولاسیونی صد درصد تضمینی

– با محیط زیست سازگار است

– سمی نمی باشد

– ضد رطوبت و ضد آب است

– حلالیت مطلوب در آب

– دارای مقاومت در آب شور

– میزان تحمل بالا در دمای زیاد

– مقاوم در برابر سایش

– قابل استفاده در محیط های باز و زیر نور خورشید

– قابلیت رنگ پذیری

– میزان تحمل در دمای پایین

– در برابر تحمل بار های ثابت مقاوم می باشد

طریقه استفاده از چسب چوب :

۱- قبل استفاده از چسب چوب سطح مورد نظر کاملاً تمیز کنید تا عاری از هر گونه چربی و غبار باشد .

۲- برای مالیدن چسب چوب بر روی سطح مورد نظر می توانید از کاردک و یا قلم مو استفاده کنید .

۳- مقداری از چسب چوب را با وسیله مواردی که گفته شد بردارید و بروی سطح مد نظر بکشید تا یک لایه نازک از چسب چوب به وجود آید .

۴- و سپس سطوحی را که می خواهید به هم بچسبند را بر روی هم قرار داده و تکانشان ندهید .

۵- ۲۰ الی ۳۰ دقیقه صبر کنید تا ۲ سطح به هم بچسبند .

چسب چوب یکی از بهترین محصولات برای متصل کردن قطعات چوبی به یکدیگر می باشد که در انواع ۵۰۰ گرمی، ۱ کیلویی، حلبی و گالونی در بازار عرضه میگردد. اما از چسب چوب صرفاً در بهم چسباندن قطعات چوبی استفاده نمیشود و کاربردهای دیگری همچون چسباندن کاغذهای مقوایی و تکه های مجسمه نیز دارد.

 

یکی از مشخصات چسب چوب دیرگیر بودن این نوع چسب میباشد که با این امکان شما میتوانید با خیال راحت قطعات و تکه ها را بهم بچسبانید. حلال چسب چوب آب است و به همین دلیل می توان از انگشتان دستتان و همچنین از قلمو برای مالیدن چسب به نقاط مد نظر خود استفاده کنید.

 

اگر به دنبال چسب چوب در بازار قدم بردارید متوجه خواهید شده که چسب چوب در دو نوع بی رنگ و سفید در بازار عرضه میگردد. این نکته لازم به ذکر است که چسب چوب نامرغوب و فاسد به صورت ژله ای میباشد و روی آن آب افتاده است.

 

 

 

جهت مشاهده و اطلاع بیشتر درباره فرمولاسیون چسب اوره فرمالدئید در اینجا کلیک کنید .

13 دیدگاه

  1. احسان گفت:

    از اطلاعات شما متشکرم

  2. Asad گفت:

    سلام از اطلاعاتی که در اختیار گذاشتید متشکرم

  3. اردوان گفت:

    عالی بود

  4. محمدامین زندیان گفت:

    سلام برای تولید چسب چوب چه دستگاهی نیاز است؟

  5. صبا گفت:

    سلام. هزینه تولید چسب چوب را چقدر براورد می فرمایید؟

  6. جعفری گفت:

    با سلام و تشکر از اطلاعات خوبتون. اینجانب نیازمند فرمولاسیونی برای تولید چسب مایع شفاف اوره فرمالدهید با ماندگاری حدودا ۳ ماه در فصل تابستان هستم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • با عرض سلام و ادب. بزرگوار جهت دریافت فرمولاسیون با مهندسین مشاور شرکت در تماس باشید . با تشکر
      شماره تماس: ۰۹۱۵۵۰۵۷۷۲۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.