فرمولاسیون آب رادیاتور | راه اندازی خط تولید آب رادیاتور | نحوه ساخت آب رادیاتور

فرمول آب رادیاتور :

همان طور که می دانید آب رادیاتور مایعی می باشد که در داخل رادیاتور خودرو می ریزند که این مایع منجر به سرد نمودن موتور می شود تا از افزایش دمای زیاد آن جلوگیری نماید و به طور کلی عموم مردم آب رادیات را به عنوان خنک کننده می شناسند . در ابتدا برای درک و شناخت بهتر آب رادیاتور نیاز است که رادیاتور را بشناسید پس از این رو در ادامه شما را با رادیاتور آشنا می سازیم .

رادیاتور و عملکرد آن :

کار نمودن موتور ماشین با احتراق انجام می شود که همین احتراق باعث افزایش دمای موتور می گردد و اگر گرما از بین برده نشود منجر به خراب و ذوب شدن موتور می شود از این رو بایستی عملیاتی بر روی خودرو انجام گردد که این گرما را کاهش دهد و موتور را سرد کند ، این عملیات مهم در ماشین های امروزی به عهده ی رادیاتور می باشد ، رادیاتور خودرو ، آب رادیات را که همان مایع سرد کننده می باشد با استفاده از پمپ هایش به سمت اطراف موتور پمپاژ می کند و آب رادیاتور گرمای موتور را به خود جذب می کند و باز به سمت شبکه ی مشبک هدایت می شود که کار این شبکه دفع نمودن گرمای آب رادیاتور است و سپس آب رادیات به سوی موتور برمیگردد و دوباره این چرخه تکرار می شود .

ترکیبات موجود در آب رادیاتور :

آب رادیاتور ( مایع خنک کننده ) از ترکیب پروپیلن گلیکول ، آب ، اتیلن  ، ادتیو ، مواد افزودنی و رنگ مخصوص ساخته می شود که معمولاً به نسبت ۵۰ ، ۵۰ مخلوط می گردند و یک آب رادیات با کیفیت عاری از هر گونه املاح و نمک های محلول در آب می باشد و خالص است . دلیل استفاده از ادتیو ها و مواد افزونی در فرمولاسیون آب رادیاتور محافظت از فلزات گوناگون در سیستم خنک کننده خودرو همانند استیل ، لحیم ، مس ، آلومینیوم و … در مقابل زنگ زدگی و خوردگی می باشد ، مورد بعدی رنگ موجود در فرمولاسیون آب رادیاتور است از هر نوع رنگی نمی توان در آب رادیات استفاده کرد و بایستی ته نشین و رسوب نشود متاسفانه بعضی از تولید کنندگان آب رادیاتور از مواد اولیه بی کیفیت به دلیل پایین آوردن هزینه ها استفاده می کنند که برای استفاده کنندگان مشکلات بسیار زیادی به وجود می آورد .

 در بازار امروزه انواع بسیار زیادی آب رادیات با برند و بسته بندی های مختلفی ارائه می شوند و بهتر است بدانید آب رادیاتور هایی که به رنگ سبز هستند در زمان کنونی استفاده کمی دارند و آن ها برای خودرو های قبل دهه ۱۹۹۰ میلادی کاربرد دارند و شاید برای شما جالب باشد که بدانید دلیل تفاوت رنگ ها در آب رادیاتور چیست که در ادامه این موضوع را برای شما روشن می کنیم .

دلیل تفاوت رنگ در آب رادیاتور ها :

آب رادیاتور ها به ۳ گروه تقسیم بندی می شوند :

۱ – آب رادیات با تکنولوژی اسیدی غیر طبیعی ( IAT ) :

این مایع خنک کننده به رنگ سبز روشن است و طرفداران بسیار زیادی در ایران به خود اختصاص داده است .

۲ – آب رادیات با تکنولوژی اسیدی طبیعی ( OAT )

۳ – آب رادیات با تکنولوژی اسیدی طبیعی دو گانه ( HOAT ) :

این آب رادیاتور اختلاطی از ۲ دسته قبلی می باشد ، که به رنگ های نارنجی و زرد هستند .

فواید تهیه فرمولاسیون آب رادیاتور از شرکت شیمی آسیا گستر :

– دارای فرمولاسیونی ۱۰۰ درصد تضمینی

دارای ترکیبات ضد رسوب

– عاری از هر گونه املاح

محافظ سیستم خنک کننده خودرو

– مناسب برای همه خودرو های خارجی و داخلی

– انتقال دهنده سریع حرارت و قدرت خنک کنندگی بالا

دارای تاییدیه از آزمایشگاه های معتبر

– دارای ترکیبات بسیار عالی که ضد کف ، ضد خوردگی ، ضد زنگ هستند .

از گذشته‌ها، آب را به علت خاصیت انتقال حرارتی و همچنین قیمت ارزان در بخش‌های درونی موتور به عنوان مایع خنک‌کننده استفاده می‌کردند. اما امروزه و به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی در صنعت خودروسازی، ثابت گردیده است که استفاده از آب به‌تنهایی به عنوان یک مایع خنک‌کننده در موتورها دارای معایب زیادی است.
در ادامه به بررسی برخی از معایب استفاده از آب به‌تنهایی به عنوان یک مایع خنک‌کننده در موتورها می‌پردازیم.

 

آب رادیات ترکیبی از آب مقطر و مواد شیمیایی دیگر است که برای بهبود و سازگاری بهتر با رادیات خودرو تولید می‌گردد که دارای مزایای زیر است:

 

 

لازم به ذکر است که شرکت شیمی آسیا گستر در زمینه های زیر هم دارای خدمات متنوع در حوزه فرمولاسیون می‌باشد. فرمولاسیون ضد یخ ماشین سبک و سنگین، فرمولاسیون ضد یخ گازوئیل، فرمولاسیون انژکتور شوی خودرو، فرمولاسیون مایع اَدبلو (مایع اگزوز دیزل)

 

 

 

جهت مشاهده و اطلاع بیشتر درباره فرمولاسیون ضد یخ در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.