فرمولاسیون چسب کاغذ دیواری | راه اندازی خط تولید چسب کاغذ دیواری | نحوه ساخت چسب کاغذ دیواری

فرمول چسب کاغذ دیواری :

امروزه در نمای داخلی ساختمانها معمولاً از کاغذ دیواری استفاده میگردد که در طرح ها و نقش های بسیار متنوعی در بازار میباشد و استفاده از آن باعث بوجود آمدن زیبایی خاصی در ساختمان میگردد.
در گذشته برای نقاشی کردن دیوارهای درونی ساختمان مشکلات متعددی بوجود می آمد. مشکلاتی همچون بوی نامطلوب رنگ، ریخت و پاش زیاد رنگ و همچنین انتظار برای خشک شدن رنگ روی دیوار برخی از این مشکلات محسوب میگردید.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و تولید انواع کاغذهای دیواری، این مشکلات مرتفع شده است و کاغذهای دیواری جایگزین خوبی برای رنگ شده اند که دارای مزایایی متعددی همچون اجرای سریع کاغذ دیواری میباشد.برای نصب کاغذ دیواری از چسب مخصوصی که به چسب کاغذ دیواری شهرت دارد استفاده میگردد که در گذشته به دلیل متریال بد به کار برده شده در چسب کاغذ دیواری تولید شده و همچنین حلالیت آنها که از مشتقات نفتی بود، بوی بسیار آزار دهنده ای داشت و مدتها این بو در محیط باقی می ماند.
یکی دیگر از مشکلاتی که در اولیه بود این بود که چسب چوب را به هنگام عمل آوردن چسب کاغذ دیواری به آن اضافه میکردند تا قدرت چسبندگی بالاتری به این چسب بدهند که این موضوع موجب گردید که مدت زمان نصب و اجرای کاغذ دیواری با این نوع چسب ها به کندی انجام گیرد . اما امروزه دیگر این مشکلات وجود ندارد و با بروز شدن فرمولها، متریالها و جایگزین نمودن موادهای چسب کاغذ دیواری، حلالیت چسب کاغذ دیواری از مشتقات نفتی به حلالیت آبی تغییر کرده است و در صورت به روز بودن فرمول چسب کاغذ دیواری نیاز به اختلاط چسب کاغذ دیواری با چسب چوب نمیباشد . چسب مخصوص کاغذ دیواری که این چسب پودری می باشد و باید این پودر را با درصد مشخصی از آب که مقدار آن بستگی به فرمول چسب کاغذ دیواری دارد اختلاط نمود.

مزایای تهیه فرمول چسب کاغذ دیواری از شرکت شیمی آسیا گستر :
– دارای فرمولاسیونی ۱۰۰% تضمینی
– دارای قیمت مناسب
–  استفاده آسان
–  در مقابل حشرات مقاوم است
– از کپک زدگی بر روی دیوار جلوگیری می کند
–  دارای خاصیت صاف شدن در هنگام استفاده
–  در برابر رطوبت مقاوم می باشد
–  بعد از چسباندن کاغذ دیواری بر روی دیوار لکه ایجاد نمی کند
–  با گچ و سیمان سازگار است
–  بدون بو می باشد
–  چسب بعد از استفاده تغییر حالت نخواهد داد

چسب کاغذ دیواری بر پایه ی متیل سلولز و یا نشاسته اصلاح شده می باشد کی میتوان با این چسب ، کاغذ دیواری را به دیوار فیکس نمود ویسکوزیته مناسب آن و همچنین قدرت چسبندگی بالا ، این محصول  را به یک چسب لایه ای تبدیل نموده است و این خاصیت های مهمی که در بالا گفته شد منجر می شود تا چسب به دیوار با کاغذ سریعاً بچسبد و میزان نفوذ پذیری آن افزایش یابد  و در مقابل هم سرعت اتصال را بسیار پایین می آورد .
چسب کاغذ دیواری بی رنگ می باشد و به طور معمول در بسته بندی های جعبه ای و یا کیسه های قابل عرضه هستند که به دو شکل چسب پودری  ( پولکی ) و مایع در بازار موجود می باشد که چسب کاغذ دیواری به شکل پودری را باید با حلالش که همان آب می باشد اختلاط نمود و چسب کاغذ دیواری به شکل مایع دیگر نیاز نمی باشد آنرا با حلال مخلوط کرد زیرا خودش در هنگام تولید مخلوط شده است .


انواع چسب کاغذ دیواری :
– چسب کاغذی دیواری همه منظوره :
این چسب کاغذ دیواری به شکل پودری است و بایستی با حلال آنکه آب میباشد مخلوط گردد و بعد از این مرحله قابل استفاده می باشد ساخت این چسب به شکل می باشد که ضد قارچ از کپک زدن بر روی دیوار جلوگیری می کند به طوریکه حتی اگر دیوار منزل هم دچار خیسی و یا رطوبت گردد به هیچ عنوان برای کاغذ دیواری و یا زیر آن کپک نمیزند پس از این رو می‌توانید با خیالی راحت از این چسب کاغذ دیواری بر روی مرحله ها و یا دیوار هایی که دچار رطوبت و یا نم زدگی می شوند استفاده کنید .
– چسب کاغذ دیواری با قدرت چسبندگی بالا :
این چسب از  پلیمر وینیل باندل ساخته شده است و از این رو که خاصیت این چسب کاغذ دیواری قدرت زیاد چسبندگی آن است در هنگام استفاده سریع خشک می گردد و از این رو شما زمان زیادی برای تنظیم نمودن کاغذ دیواری بر روی دیوار نخواهید داشت این مدل از چسب کاغذ دیواری بیشتر در چسباندن پوستر ها بر روی دیوار و یا اینکه برای چسباندن کاغذ دیواری های سنگین و ضخیم کاربرد دارند و به  سختی می توان آنرا از دیوار و یا کاغذ جدا نمود و اگر شما شخصی هستید که سالانه دکوراسیون خانه و یا کاغذ دیواری های خود را تعویض می کنید این نوع چسب به هیچ عنوان برای شما مناسب نمی باشد فرمول چسب کاغذ دیواری :
چسب کاغذ دیواری بر پایه ی متیل سلولز و یا نشاسته اصلاح شده می باشد کی میتوان با این چسب ، کاغذ دیواری را به دیوار فیکس نمود ویسکوزیته مناسب آن و همچنین قدرت چسبندگی بالا ، این محصول  را به یک چسب لایه ای تبدیل نموده است و این خاصیت های مهمی که در بالا گفته شد منجر می شود تا  چسب به دیوار با کاغذ سریعاً بچسبد و میزان نفوذ پذیری آن افزایش یابد  و در مقابل هم سرعت اتصال را بسیار پایین می آورد .
چسب کاغذ دیواری بی رنگ می باشد و به طور معمول در بسته بندی های جعبه ای و یا کیسه های قابل عرضه هستند که به دو شکل چسب پودری  ( پولکی ) و مایع در بازار موجود می باشد که چسب کاغذ دیواری به شکل پودری را باید با حلالش که همان آب می باشد اختلاط نمود و چسب کاغذ دیواری به شکل مایع دیگر نیاز نمی باشد آنرا با حلال مخلوط کرد زیرا خودش در هنگام تولید مخلوط شده است .

چسب کاغذ دیواری با خاصیت استفاده در آب سرد :
چسب های کاغذ دیواری دارای انواع مختلفی می باشد که یکی از اقسام گوناگون آن به شکل پودر پولکی مصرف می شود و از سیب زمینی و گندم تولید می گردد ، کار با این نوع چسب بسیار آسان است و به راحتی هم در آب مخلوط می شود و هنگامی که در آب ترکیب می‌شود و میزان غلظت آن هم مناسب می باشد آماده به مصرف از این چسب برای کسانی که به تازگی کار نصب کاغذ دیواری را شروع کرده اند بسیار مناسب می باشد ،  از مزایای این نوع چسب کاغذ دیواری این است که سریع خشک نمیشود و نصاب کاغذ دیواری زمان لازم را برای چسباندن و تنظیم کاغذ را دارد که این کار منجر می‌شود تا کار با ظرافت و منظم انجام گردد .
چسب کاغذ دیواری با قابلیت استفاده در آب سرد برای انواع کاغذ دیواری ها از جمله سبک و یا سنگین مناسب هستند و اگر که قصد دارید از این چسب برای کاغذ دیواری های سنگین استفاده کنید نسبت اختلاط چسب کاغذ دیواری با آب را جوری تنظیم کنید که چسبی غلیظ تر داشته باشید و علاوه بر خاصیت هایی که گفته شد این محصول به غیر از اینکه به راحتی کاغذ دیواری را به دیوار متصل می کند در مقابل برای تعویض کردن  کاغذ دیواری با استفاده از یک اسپری میتوان این چسب را به راحتی از روی دیوار پاک نمود .
چسب مایع کاغذ دیواری :
چسب مایع کاغذ دیواری همانطور که از اسمش مشخص می باشد به شکل مایع است  و آماده به مصرف می باشد و نسبت به سایر چسب های کاغذ دیواری دیگر از قیمت بیشتری برخوردار است و بهتر است برای اینکه این چسب گران قیمت است پس از آن برای ترمیم و یا نصب کردن کاغذ دیواری که محدود می باشد استفاده کرد ،چسب مایع کاغذ دیواری طوری فرموله شده است که به آسانی در مجاورت هوا خشک می گردد .

طریقه تولید چسب کاغذ دیواری:

جهت تولید چسب کاغذ دیواری پودری تنها به یک میکسر پودری (میکسر افقی) نیاز می باشد. همچنین لازم به ذکر است که چسب کاغذ دیواری همچون گچ میباشد و باید آن را به خوبی با آب مخلوط نماییم .معمولاً نصاب های کاغذ دیواری جهت عمل آوردن و قوام بهتر چسب از یک دریل که مته میکسری به آن نصب است استفاده می نماید.
شرکت شیمی آسیا گستر ارائه دهنده انواع فرمول چسب کاغذ دیواری با بهترین کیفیت میباشد. فرمول های چسب کاغذ دیواری ارائه شده توس شیمی آسیا گستر در ۳ نوع رنگی، معطر و معمولی میباشد.
جهت عمل آوردن چسب نیاز به آب میباشد و مقدار ترکیب این چسب پودری با آب بیشتر از نمونه های برندهای خارجی این محصول می باشد و همچنین هیچگونه نیازی به اختلاط چسب کاغذ دیواری با چسب چوب نخواهید داشت.

 

 

11 دیدگاه

  1. amin omidi گفت:

    شرایط راه اندازی یک تولیدی کوچک چسب کاغذ دیواری چگونه است ؟و سرمایه لازم چقدر است؟؟

  2. سیا گفت:

    سلام چرا بعضی از جسبهای کاغذی بد در آب حل میشوند و گوله گوله میشوند؟

    • با عرض سلام و وقت بخیر ،،
      بابت فرمولاسیون و روش اختلاط اشتباه و همچنین منسوخ شده ای است که در ساختار این نوع چسب های پودری کاغذ دیواری بکار می رود.

  3. با عرض سلام ،،
    ممنون از اطلاعات مفیدتون فقط این فرمول چسب کاغذ دیواری شما با چه نسبت آب اختلاط میشه؟
    و نیز آیا زمان اختلاط چسب با آب و پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میکس کردن گوله های باز نشده چسب معلق در آب ایجاد می شود ؟
    و اینکه جهت تولید چسب نیاز به میکسر حرارتی دارد ؟؟

    • با عرض سلام و وقت بخیر ،
      متشکرم از توجه شما ،
      بابت سوال اولتون فرمولاسیون چسب کاغذ دیواری شرکت با متد به روز می باشد و درصد اختلاط چسب با آب به روش ساخت چسب متفاوت می باشد به صورتیکه این فرمولاسیون قادر می باشد که از ۱ کیلو چسب با ۵۰ لیتر آب و همچنین ۱ کیلو چسب با ۱۰۰ لیتر آب متغییر باشد تفاوت این دو محصول در قیمت تمام شده چسب می باشد و اینکه این چسب پودری فقط و فقط نیاز است با آب اختلاط شود .
      بابت سوال دوم : خیر فرمولاسیون به گونه ای می باشد زمانی که چسب با آب میکس می شود محصول به صورت یک دست در می آید و گوله های باز نشده تشکیل نمی شود.
      بابت سوال سوم : خیر ، جهت تولید چسب فقط نیاز به میکسر پودری (افقی) دارید.

  4. محمد گفت:

    سلام خسته نباشید من قیمت خرید فرمول را میخوام.

  5. شهرام کاظمی گفت:

    سلام اطلاعاتی که در دسترس قرار دادید بسیار مفید واقع شد

    با آرزوی پیشرفت و توفیق روز افزون برای شما دوستان عزیز

  6. Masoomahmadighalili48@gmail.com گفت:

    باسلام ایا چسب باقیمانده از کاغذ دیواری رامیتوان نگهداری کرد یا اگر بماند خاصیت چشبندگی ان از بین میرود واگر میشود ان رانگه داشت تا چند مدت میشود ان رانگه داشت برای استفاده بعد

    • با عرض سلام
      بهتر آن است که به مقدار مورد استفاده تولید شود، چون چسب پودر کاغذ دیواری وقتی با آب اختلاط می شود چسب فعال شده و شروع به واکنش می کند و هر مقدار زمان بیشتر جهت استفاده از این چسب صرف گردد واکنش ها به حداقل خود می رسد ، در صورت نگهداری حتما در ظروف درب بسته نگهداری شود و در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.