فرمولاسیون روغن الیف | نحوه تولید روغن الیف | راه اندازی خط تولید روغن الیف

روغن الیف زیرکار در نقاشی ساختمان استفاده می شود که نقش بسیار مهمی را ایفا می کند از روغن الیف زیرکار برای سطوح بیرونی و داخلی ساختمان به کار می رود این روغن می تواند از نفوذ زیاد رنگ به عمق کار جلوگیری نماید هنگامی که از روغن الیف بر روی سطح کار استفاده می نمایید ذراتی که رو کار سست هستند به یکدیگر می چسبند و سطح را پایدار می کنند که این کار منجر می شود چسبندگی رنگ به بهترین شکل انجام گردد و با پر نمودن فضای خالی در مصرف رنگ جلوگیری می شود . روغن الیف یک پرایمر شفاف است که بر پایه رزین های اکریلیک برای استفاده در سطوح داخلی و خروجی می باشد . این روغن در عمق سطح نفوذ کرده و سطوحی که قدرت جذب بالا و غیر عادی دارند را اصلاح کرده و آماده رنگ آمیزی می کند .
ویژگی های روغن الیف میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
  • پایه آب ، سازگار با محیط زیست
  • کاربری آسان و اجرای سریع
  • سرعت خشک شدن بالا
  • قدرت نفوذ زیاد

از مناسب ترین مواد اولیه تولید شده مخصوص بتونه ، روغن الیف می باشد که برای برطرف کردن خلل و فرج سطح ،ترک های ریز و لکه گیری ، در ساختن بتونه روغنی استفاده می شود ، این روغن اگر با تینر رقیق شده باشد بر روی سطح های چوبی و گچی نیز استفاده میشود که باعث کاهش مصرف رنگ و مستحکم شدن سطح و افزایش چسبندگی لایه ها می شود ، میزان پوشش تئوری بستگی به ضخامت پوشش زیر کار و شرایط محیطی دارد.این روغن هم در ساخت بتونه روغنی وهم برای اعمال به سطح مورد نظر استفاده می شود که باید با تینر رقیق شود ، محیط نگه داری روغن الیف باید خشک وخنک و دور از نور خورشید باشد ، بهترین زمان برای مصرف ۳۰ماه بعد از تولید این محصول می باشد.

روغن الیف همانند یک پرایمر عمل می‌کند و در قبل از رنگ آمیزی سطوح چوبی ، سیمانی و گچی باید از روغن الیف به عنوان زیر کار استفاده نمود که آن سطح برای نقاشی آماده گردد ، در ادامه شرکت شیمی آسیا گستر شما را با کاربرد روغن الیف بر روی سطوح مختلف آشنا می سازد :
همانطور که می دانید بر روی سطوح چوبی خط و خطوط های بازی وجود دارد و از همین رو رنگ آمیزی این سطح با رنگ روغن بسیار دشوار می باشد به گونه ای که اگر شما از رنگ روغن بر روی سطح چوبی خام استفاده کنید بافت چوب رنگ را جذب خواهد کرد به طوری که انگار هیچگونه رنگی بر روی چوب اجرا نشده است پس برای اینکه با این مشکل مواجه نشوید بایستی از روغن الیف زیر کار بر روی سطح چوب استفاده نمایید تا بافت چوب اشباع گردد و سپس می توان به راحتی آن را رنگ آمیزی کرد .
سطوح سیمانی هم مانند سطوح چوبی دارای شیار های بسیاری می باشد که از همین رو رنگ آمیزی آن با رنگ روغن سخت می‌باشد و باید قبل از رنگ آمیزی این سطوح حداقل برای یک بار از روغن الیف استفاده نمود تا سطح مورد نظر آماده رنگ آمیزی شود .
گچ خام دارای خاصیت جاذب می‌باشد و قدرت جذب در آن بسیار بالا است و از این بابت بر روی آن نمی توان از رنگ روغنی استفاده کرد و اگر که شما از رنگ روغن بر روی سطوح گچی استفاده کنید شاهد این خواهید بود که پس از گذشت مدتی رنگ محو خواهد شد پس برای رفع این حالت بایستی قبل از رنگ آمیزی این سطوح با رنگ روغن ، از روغن الیف زیر کار استفاده نمود تا گچ اشباع گردد و بعد از این مرحله می توان به آسانی از رنگ روغن بر روی سطوح گچی استفاده کرد .
روغن الیف زیر کار را می‌توان با استفاده از تینر روغنی رقیق کرد تینر روغنی باعث می‌شود که غلظت بسیار بالای روغن الیف کاهش پیدا کند و در هنگام اجرای روغن الیف بر روی سطح کار آسان تر انجام شود . میزان اختلاط تینر و روغن الیف با توجه به مصارف متغیر است پس در قبل از انجام کار بایستی به سطح کار مورد نظر خود توجه کنید و با توجه به آن نسبت ترکیب تینر و روغن الیف را مشخص کنید به طور معمول میزان اختلاط روغن الیف و تینر روغنی به این گونه می باشد : روغن الیف زیر کار سه واحد و تینر روغنی یک واحد .
– در مرحله اول شما بایستی سطحی را که قصد انجام کار بر روی آن دارید را تمیز کنید و همچنین بتونه کاری هایی که در مرحله اول لازم می‌باشد را انجام دهید .
– در مرحله دوم با استفاده از سمباده سطح مورد نظر را صاف نمایید .
– سپس با استفاده از یک قلم مو ، روغن الیف زیر کار را اجرا کنید .
– در مرحله آخر پس از خشک شدن روغن الیف شما می توانید از رنگ بر روی سطح کار استفاده نمایید .
 
 
 
 
 
جهت مشاهده و اطلاعات بیشتر درباره فرمولاسیون تینر روغنی در اینجا کلیک کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.