فرمولاسیون سفید کننده کاغذ و کارتن بازیافتی|روش سفیدکردن کاغذ بازیافتی|سفیدکننده کاغذ و کارتن بازیافتی

بازیافت:

به فرآیندی که طی آن روی مواد استفاده شده تغییراتی انجام می شود و آن مواد را قابل استفاده میکند. مانند بازیافت شیشه ، کاغذ،فلزها و …

 

مراحل بازیافت کاغذ:

ابتدا لازم است محصولاتی که بر پایه ی کاغذ می باشند مانند مقوا، کارتن،دفتر، کتاب و… جمع آوری شوند.

  • مرحله ۱:کاغذ ها را پس از جمع آوری وارد دستگاهی به نام pulperمی شوند و متلاشی و خرد می گردند. به قطعات خرد شده کاغذ گرما داده می شود و قطعات ریز کاغذ تبدیل به سلولز می شوند و سپس خمیری نرم که به آن pulp گفته می شود به دست می آید .
  • مرحله ۲: در این مرحله pulp به دست آمده را از ظرفی که سوراخ های متعددی دارد عبور می دهند که غربال کننده ذرات ناخالصی را از pulp جدا می کند که به این مرحله screening گفته می شود.
  • مرحله ۳: در این مرحله عمل پاکسازی (cleaning) انجام می شود به این صورت که pulp داخل سیلندر مخروطی شکل وارد می شود و آلودگی های سنگین تر به خراج از مخروط پرتاب می شود و آلودگی های سبک در مرکز مخروط جمع می شود.
  • مرحله ۴: بعضی مواقع نیاز است که فرآیند شستشو روی pulp انجام گیرد به این صورت که مثلا جوهرها و یا چسب های باق مانده باید تمیز شوند . جوهر های باقی مانده در مرحله ای به نام washing شسته و پاک می شوند. و چسب های باقی مانده و مواد چسبنده توسط حباب های هوا از pulp جدا می شوند که به این مرحله Flotation گفته می شود در طی این فرآیند pulp وارد ظرف بزرگی می شود که در این ظرف هوا و مواد صابونی به pulp افزوده می شود و سپس مواد ناخالص مانند جوهر و چسب به حباب های هوا می چسبند و در سطح شناور میگردند و این حباب ها تولید کف می کنند و از سطح مخلوط پاک می گرند.

 

نحوه پالایش و رنگبری کاغذ بازیافتی شرکت شیمی آسیا گستر:

فرآیند پالایش بدین صورت است که  ضربه هایی به pulp وارد می شود تا فیبر پف کند و برای تهیه و تولید کاغذ ایده آل گردد. در مرحله پالایش اگر pulp دارای قطعه های بزرگ فیبر باشد پالایش آن را از هم جدا می کند و چنانچه کاغذ به دست آمده حاوی رنگ باشد با استفاده از مواد رنگ بر ، رنگ آن از بین می رود .چنانچه شما قصد دارید کاغذ سفید تولید کنید برای سفید کردن کاغذ بازیافت شده در فرمولاسیون شیمی آسیا گستر از موادی مانند دی اکسید کلرین( chlorine dioxide)  و همچنین اوزون  و… استفاده می شود.

تفاوت کاغذ بازیافتی با کاغذ اصلی:

یکی از مهم ترین تفاوت ها و مزیت هایی که می توان در بازیافت کاغذ در نظر گرفت هزینه بسیار پایین آن نسبت به تولید کاغذ نو می باشد . در بازیافت کاغذ مراحل ساده تری باید طی شود به طور مثال در این فرآیند کاغذ های باطله تبدیل به pulp می شوند و به وسیله مواد شیمیایی ناخالصی ها جدا می شود و همچنین رنگ بری انجام می شود و پس از طی این چرخه شما موفق به تولید کاغذ جدید می شوید . اما اگر قصد تولید کاغذ نو داشته باشید کار به مراتب سختر و پر هزینه تر می شود و خطرات زیست محیطی زیادی را در بر دارد. زیرا برای تولید کاغذ نو باید تعداد زیادی درخت قطع شوند و مراحلی روی الوارها انجام شود تا پس از طی فرآیندهای گوناگون شیمیایی کاغذ اصلی تولید شود. و همچنین جمع آوری کاغذهای باطله بسیار کم هزینه تر می باشد و در حفظ محیط زیست بسیار موثر می باشد نسبت به تولید کاغذ نو به وسیله قطع درختان.

محصولاتی که از کاغذ بازیافتی تولید می شوند:

هدف از بازیافت کاغذ و تولید محصولات جدید کاهش قطع درختان می باشد .این چرخه بسیار مهم و تاثیر گذار در حفظ محیط زیست می باشد.با کاغذ های بازیافت شده می توان محصولات متنوع با کیفیت های متفاوتی تولید کرد:

  • انواع مقوا مانند مقواهای صنعتی، مقوای ایندر برد و…
  • ساخت شانه تخم مرغ
  • ساخت رل های کاغذی مانند تست لاینر و…
  • ساخت مقواهای مخصوص  جعبه پیتزا و شیرینی و …
  • ساخت محصولات سلولزی مانند دستمال کاغذی و…
  • تولید انواع کارتن و جعبه های بسته بندی و…

چه کاغذ هایی را نباید بازیافت کرد:

کاغذ های کثیف را نباید بازیافت کرد. توصیه می شود کاغذ ها و جعبه های بسیار کثیف شده را داخل جعبه بازیافت نیندازید.کاغذها و مقواهایی که با پلاستیک و فویل پوشانده شده اند برای بازیافت مناسب نیستند. برای بازیافت مجله ها و روزنامه و پاکت های کاغذی بهترین محصولات هستند.

 

صنعت بازیافت کاغذ در ایران:

در سال های اخیر در ایران و همچنین دیگر کشورها برای جلوگیری از تخریب شدن محیط زیست و منابع طبیعی بازیافت کاغذ بسیار رونق یافته است. کاغذ یکی از ارزشمندترین مواد قابل بازیافت می باشد. چون از قطع درختان جلوگیری می شود.میزان بازیافت کاغذ در ایران حدود ۱۸۵ هزار تن در سال می باشد . و بخشی از این مقدار برای صادرات در نظر گرفته می شود که از نظر اقتصادی بسیار پر رونق می باشد.

 

جهت مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با فرمولاسیون انواع جرم گیر کلیک کنید.

جهت مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با فرمولاسیون سفیدکننده کلیک کنید.

 
 
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.