فرمولاسیون خمیر درزگیر | راه اندازی خط تولید خمیر درزگیر | نحوه ساخت خمیر درزگیر

فرمول خمیر درزگیر :

خمیر درزگیر همان جور که از اسمش معلوم می باشد برای درزگیری ، بند کشی ، آب بندی کاشی ها ، سرویس بهداشتی ، موزاییک ها ، سینک ظرفشویی ، استخر ، حمام ، ورودی و خروجی فاظلاب و لوله های آب ، آشپزخانه ، سونا جکوزی و … قابل استفاده می باشد . قدرت چسبندگی خمیر درزگیر بسیار بالا است و قابل استفاده برای بندکشی و آب بندی تمام سطوح مناسب می باشد .

خمیر های درزگیر این قابلیت را دارد تا در برابر هر گونه رطوبت و آب استقامت داشته باشد و همچنین در مقابل نور UV خورشید هم بسیار سازگار است . و در سایر موارد هم مانند شوینده ها و اسید ها و در برابر فشار هم مقاوت بسیاری دارد.

خمیر های درزگیر با توجه به تکنولوژی های روز تولید می شوند و بر پایه ی رزین های اکریلیک است و به راحتی در همه جا می تواند نفوذ نماید و چسبندگی بسیار بالایی را دارا می باشد و در سازه های چوب پلیکا ، شیشه ، آهن کاربرد دارد .

در قدیم برای رفع نم زدگی های دیوار مجبور به کارهای بسیار دشواری بودند و بایستی آن مکان را تخریب می نمودند و هزینه های بسیار زیادی را متحمل می شدند و کلی خرابی هم به وجود می آمد ولی خوشبختانه امروزه به راحتی می توان با استفاده از خمیر درزگیر تمام این مشکلات را پایان داد و به آسانی ترمیم نمود .

خمیر درزگیر با محیط زیست سازگار است و دمای بین ۷۵- تا ۳۵۰+ درجه را می تواند متحمل شود ، هم چنین در برابر CO2 هم مقاوم هست . این خمیر ها معطر هستند و ضد جلبک ، باکتری ، خزه هم می باشد و از رشد و تکثیر شدن آن ها هم جلو گیری می نماید.

شما بدون اینکه هزینه های زیادی پرداخت کنید و یا افراد مختلف را وارد محل زندگی تان بکنید در کوتاه ترین زمان ممکن ، بدون هیچ خرابکاری ، هیچ بویی و عوارضی می توانید از خمیر درزگیر استفاده کنید .

مزایای استفاده از خمیر درزگیر :

۱ ) در مقابل فشار حجم هیدرواستاتیک مقاومت بالایی دارد .

۲ ) در برابر رطوبت و آب مقاوم است .

۳ ) آب بندی مثبت و منفی سطوح.

۴ ) سخت بودن در مقابل سایش های فیزیکی.

۵ ) در دمای ۶۵- تا ۳۵۰+ مقاوم هستند و اشتعال پذیر هم نیست.

۶ ) سنگ ، سرامیک ، سیمان ، کاشی را به خوبی پیوند می زند .

۷ ) در برابر اشعه UV خورشید استقامت دارد .

۸ ) در مقابل سایش ، سخت می باشد .

۹ ) شیشه ، چوب ، آهن ، لوله های فلزی  را به راحتی می چسباند .

۱۰ ) در برابر  اسید ها ، شوینده ها مقاوم است و رنگ خود را هم حفظ می کند .

۱۱ ) با محیط زیست سازگار است .

۱۲ ) بدون هیچ رایحه ای می باشد .

۱۳ ) دیگر نیازی به هیچ گونه تخریبی ندارد .

۱۴ ) ضد جلبک ، باکتری ، خزه می باشد .

۱۵ ) به راحتی می توان از آن استفاده کرد .

طریقه استفاده از خمیر درزگیر :

در ابتدا بایستی به طور کامل محل مورد نظر را تمیز نمود و این کار باید با استفاده از تیغ ، برس فلزی و… انجام داد و کلیه چربی ها ، آلودگی ، غبار ، پوسیدگی های سطحی را پاک نمود با یک دستمال سطح را خشک نمایید . و در مراحل بعد مواد داخل ظرف را با استفاده از کاردک هم زده تا مخلوط و یک دست شوند .

برای درزگیری تا ضخامت ۵ میلیمتر باید ظرف خمیر درزگیر را برداشته و خمیر را در بین ترک و درز مورد نظر آغشته نمایید و با کاردک یا انگشت آن را صاف کنید ، بعد از ۱ تا ۲ ساعت با توجه به دمای اتاق خمیر درزگیر کمی سفت می شود و به مرور زمان شروع به سفت شدن می کند ، اگر در هنگام کار با خمیر درزگیر اطراف کثیف شد و به خمیر آغشته شد می توان به راحتی با استفاده از دستمال کمی نم دار و تیغ آن را تمیز نمود.

باید به نکاتی در هنگام استفاده از خمیر درزگیر توجه کنید که شامل این موارد می باشد :

اگر اضافه خمیر درزگیر و یا اطراف آن را در همان زمان تمیز نکنید بعد از خشک شدن ، کار خیلی دشواری می شود این خمیر در مدت ۷ تا ۱۲ ساعت طول می کشد تا به طور کامل خشک شود و می توان آن منطقه را شست و شوی دهید . وقتی آن محل را شستید بهتر است تا ۱۲ ساعت به آن کاری نداشته باشید .

هنگامی که درز و ترک هایی را که می خواهید با استفاده از خمیر درزگیر آن را ترمیم کنید و عمق آن ۲ تا ۵ میلیمتر باشد همان طور که در بالا گفته شد همان مراحل را انجام دهید ولی بعد از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه شاید شاهد ترک هایی باشید چون عمق و ضخامت زیادی دارد در این هنگام دوباره محل را با خمیر درزگیر بپوشانید تا ترک ها پوشیده شوند .

از خمیر درزگیر در سطوح نفوذ ناپذیر همانند سرامیک ، سنگ های سیقلی ، کاشی زیرا آن ها لعاب دارند  و همچنین چوب های غیر خام و یا سطوحی که با افزودنی های نفتی ( قیر ، ایزوگام ، تینر و … ) روکش شده اند به طور مستقیم نمی توان استفاده کرد و باید قبل از آن ، این سطوح را از موادی که گفته شد عاری نمود .

 

 

 

جهت مشاهده فرمولاسیون خمیر بازی در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.