فرمولاسیون کلودیفایر | آموزش ساخت کلودیفایر | راه اندازی خط تولید کلودیفایر

 همانطور که می دانید علاقه‌مندان برای مصرف نوشیدنی در سراسر دنیا بسیار زیاد هستند و نوشیدنی ها جزء پرطرفدارترین و پرمصرف ترین محصولات صنایع غذایی محسوب می شوند در این مطلب شرکت شیمی آسیا گستر قصد دارد تا شما را با یکی از انواع افزودنی های مجاز خوراکی که نام آن کلودیفایر است و در صنایع نوشیدنی بسیار کاربردی مى باشد آشنا سازد ، در هنگام مشاهده انواع آبمیوه ها و نوشیدنی ها همانند آب هلو و یا آب پرتقال متوجه این موضوع خواهید شد که این آبمیوه‌ها حالتی کدر و ابری مانندی دارند ولی در مقابل آبمیوه های دیگری همانند آب سیب و آب آناناس کاملاً شفاف می باشند ، این کدر بودن آب میوه ها و یا محصولات دیگر در صنایع غذایی نشان دهنده کیفیت و طبیعی بودن آن محصول را برای مصرف کننده به همراه دارد در بعضی از صنایع سازنده نوشیدنی های میوه ای و یا نوشیدنی های همچون نوشابه پرتقال ، صنعت آبلیمو سازی و حتی نوشمک سازی برای به وجود آوردن حالتی کدر و ابری مانند محصولات خود از کلودیفایر استفاده می نمایند ، از کلودیفایرها می‌توان با توجه به میزان موجود در فرمولاسیون محصولات مختلف به اندازه ۰/۱ الی ۰/۰۱  در تولید محصول استفاده کرد .
در فرمولاسیون کلودیفایر از ترکیباتی مانند پایدارکننده ، ممانعت کننده ، امولسیفایر ، ترکیبات وزن دهنده ، پایدار کننده ، تنظیم کننده ph ، ترکیبات روغنی و … استفاده می شود و می توان ترکیبات دیگری که بر اساس نوع نیاز محصولی که قصد تولید آن را داریم به فرمول کلودیفایر اضافه نماییم . یکی از نکاتی که رعایت آن در فرمولاسیون کلودیفایر بسیار مهم است این می باشد که باید در بین ترکیبات مخصوصاً در بین ترکیبات امولسیفایر و فاز روغنی توازن برقرار باشد و علاوه بر آن شرایط فرایند ساخت ، تجهیزات و یا حتی به موقع ترکیب و مخلوط کردن مواد با یکدیگر هم بسیار حائز اهمیت است . در هنگام ساخت کلودیفایر ممکن است به غیر از فساد میکروبی ، فساد فیزیکی و شیمیایی هم به وجود آید و به همین خاطر می باشد که شرکت شیمی آسیا گستر بر روی خرید فرمولاسیون کلودیفایر با کیفیت بسیار تاکید دارد زیرا برخی افراد سودجو به دلیل تقاضای زیاد و بازار خوب کلودیفایر دست به تولید و یا ارائه فرمولاسیون این محصول می زنند که اگر میزان ترکیبات و مواد موجود در فرمولاسیون کلودیفایر مناسب نباشد باعث فساد آن خواهد شد و در نتیجه کسانی که این کلودیفایر را خریداری کنند و در محصولات خود از آن استفاده نمایند منجر به فساد کل محصولاتشان خواهد شد .
بهتر می باشد قبل استفاده از کلودیفایر از کیفیت آن اطمینان حاصل کنید زیرا اگر محصولی را که تولید می‌کنید نیاز به کلودیفایر داشته باشد در  بعضی مواقع خواهید دید هنگامی که کلودیفایر با محصول موردنظر مخلوط می شود شکل ظاهری بسیار عالی و با کیفیتی را به وجود می آورد اما در برخی از مواقع ممکن است در مدت زمان نگهداری و به خصوص در فصل تابستان لایه بسیار نازک به شکل خامه مانند بر روی محصول تولید شده تان به وجود آید که بسیاری از مصرف کنندگان  گمان می کنند این لایه نازک کپک است و همچنین کیفیت محصول کاهش پیدا میکند ، زیرا بعد از به وجود آمدن لایه خامه ای بر روی محصول قسمت زیرین بطری حالت کدری خود را از دست میدهد پس از این رو بایستی در هنگام خرید فرمولاسیون کلودیفایر و یا خود محصول کلودیفایر توجه بسیاری نمود .
کلودیفایر ها به دو دسته ابر سازی طبیعی و ابر سازی مصنوعی تقسیم می‌شوند که کلودیفایر های طبیعی از پوست میوه ها و یا روغن های گیاهی تولید می گردند و جالب است بدانید که معمولاً از پوست میوه هایی که در دسته مرکبات قرار می گیرند بیشتر در فرمولاسیون کلودیفایر طبیعی استفاده خواهد شد و اما در فرمولاسیون کلودیفایر های مصنوعی از آلژینات آمونیوم استفاده می شود که معمولاً در آبمیوه ها و یا نوشیدنی ها کاربرد دارد .
و اما کلودیفایر ها از نظر طعم هم به دو دسته ابری سازی خنثی و ابری سازی غیر خنثی متمایز می شوند که کلودیفایر های خنثی را برای غذاها و یا نوشیدنی هایی که قصد عوض شدن مزه آن را نداریم کاربردى هستند و در مقابل کلودیفایر غیر خنثی هم برای رنگ دادن و یا همچنین تغییر طعم در نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند .
– پیش از تهیه و خرید کلودیفایر مقدار مصرف کلودیفایری را که نیاز دارید را اندازه گیری نمایید که بتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید .
– پیش از ارائه محصول خود به بازار مقداری از محصول را به طور آزمایشی تولید نمایید و آن را در مکانی گرم بگذارید و سپس تغییرات شیمیایی ، میکروبی و فیزیکی آن را بررسی نمایید .
– سعی کنید پس از مصرف کلودیفایر محصول مورد نظر خود را هموژن کنید زیرا با این کار کیفیت محصول تولید شده شما بسیار بالا خواهد رفت .
– به طبیعی بودن کلودیفایر خود بسیار توجه کنید بعضی افراد سودجو در فرمولاسیون کلودیفایر از ترکیبات غیر مجاز برای کدر شدن بیشتر محصول استفاده می نمایند .
 
 
 جهت مشاهده و اطلاعات بیشتر درباره فرمولاسیون آبلیمو در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.