فرمولاسیون شامپو فری سولفات | خط تولید شامپو فری سولفات | آموزش ساخت شامپو فری سولفات |طریقه تولید شامپو فری سولفات | تولید شامپو فری سولفات

شامپو فری سولفات :

 

شامپو های فری سولفات یا همان بدون سولفات در زمان کنونی مورد استقبال و حمایت مردم قرار گرفته است و جزء محصولات مراقبت از مو هم قرار دارد که در این زمینه رشد بسیار خوبی هم داشته است . متاسفانه بعضی از افراد گمان می کنند هر چقدر که میزان کف کنندگی شامپو بیشتر باشد میزان اثر گذاری و تمیز کنندگی آن هم بیشتر می شود . سولفات های موجود در شامپو های ساده نوعی از سورفکتانت های بسیار قوی می باشد که همین ماده قدرت تمیز کنندگی بسیار قوی هم دارا است و کاملاً همه ی چربی های مو را از بین می برد و به همین دلیل موجب آسیب دیدن مو سر می شود زیرا برای داشتن مو هایی سالم ،  مو به میزان کمی چربی و رطوبت نیاز دارد ، که شامپو این رطوبت را هم نابود می کند که باعث می گردد پوست سر و موی سر خشک شود .

اگر دارای موی و پوست حساس هستید پیشنهاد می کنیم از شامپو های فری سولفات استفاده کنید ، شاید اولین بار در هنگام استفاده از شامپو فری سولفات بپندارید که شامپو کف نمی کند و یا مدتی طول می کشد تا کف کند و به همین خاطر به میزان بیشتری از شامپو برای شستن موی خود استفاده کنید و برای آبکشی نمودن مو هم وقت بیشتری بگذارید ، ولی اگر از شامپو فری سولفات به شکل صحیح استفاده شود میزان تمیز کنندگی آن همانند شامپو های دارای سولفات می باشد .

مزایای استفاده از شامپو فری سولفات :

شامپو های فری سولفات کاملاً بی خطر و دارای ساختار طبیعی هستند . و بعد استفاده از این شامپو نسبت به سایر شامپو ها ، شاهد این می باشید که دارای مو هایی ابریشمی و درخشان تر هستید و سایر فواید آن عبارت می باشد از :

محافظت مطلوب از رطوبت مو :

مو باید مقداری رطوبت داشته باشد تا دچار شکنندگی و موخوره نگردد ، که استفاده از شامپو های دارای سولفات رطوبت تار های مو را نابود می کند که باعث کدر و وز شدن مو می شود . ولی استفاده از شامپو های فری سولفات یا فاقد سولفات به رطوبت طبیعی مو کمک می نماید .

محافظت از چربی طبیعی مو :

از بهترین مزایای استفاده از شامپو های فری سولفات علاوه بر اینکه مو را کاملاً تمیز می کند منجر به درخشندگی طبیعی مو هم می شود . اما شامپو هایی که سولفات دارند به دلیل قدرت زیادش همه ی چربی های مو را از بین می برد حتی چربی های طبیعی که برای مو مفید می باشد .

محافظت از رنگ مو :

همان طور که می دانید رنگ نمودن مو در بین مردم بسیار رایج است مخصوصاً در بین بانوان . حفظ رنگ مو به مراقبت کردن از مو هم بستگی زیادی دارد و از این رو بهتر است از شامپو های فری سولفات استفاده نمود که ماندگاری رنگ را بیشتر می کند .

کم نمودن التهابات و تحریکات :

سولفات های موجود در فرمولاسیون شامپو ماده ای شیمیایی خشنی می باشد ، که از همین رو پوست سر را خشک کرده و باعث تحریکات آن می شود که همین جریان التهابات را ایجاد می کند ولی شامپو های بدون سولفات ملایم هستند و این مشکلات را به وجود نمی آورد .

چشم را نمی سوزاند :

شامپو های فری سولفات در هنگام ورود به چشم ، آن را تحریک نمی کند .

با محیط زیست سازگار می باشد :

نرم کننده ها و شامپو های فری سولفات به دلیل وجود ترکیبات گیاهی در فرمولاسیونش ، هیچگونه خطری برای محیط زیست ندارد .

بهترین گزینه برای پوست های حساس :

این شامپو ها برای کسانی که پوست حساس دارند بهترین انتخاب می باشد .

قابل استفاده برای انواع مختلف مو :

شامپو های فری سولفات برای مو های فر ، رنگ شده ، صاف و … کاملاً مناسب است .

همیشه شاهد این موضوع بوده ایم که در هنگام مخلوط نمودن آب با بسیاری از شامپوها سریعاً کف می نماید و ظاهری همانند فوم پیدا می کند که این موضوع به دلیل مواد موجود در فرمولاسیون شامپو می باشد زمانی که در ساختار شامپو از سدیم دو سیل سولفات ، لوریل سولفات سدیم و … که به آن ها سولفات گفته می شود استفاده گردد هنگام ترکیب شدن آب با شامپو به سرعت کف می کند که از این رو پوست سر و موی را تمیز خواهد کرد .

امروزه در بازار بسیاری از شامپو های تولید شده دارای سولفات هستند که استفاده زیاد از این نوع شامپو ها در نهایت منجر به آسیب رساندن پوست سر و مو می شود و همچنین چربی هایی که برای موی سر مفید هستند را نابود می کند .

سولفات از نظر ساختاری نوعی از سورفکتانت ها است که در تولید نمودن محصول های شوینده کاربرد بسیار زیادی دارند . نوع عملکرد سولفات به گونه ای می باشد که کشش سطحی بین پوست سر و شامپو را کم می کند و مواد فعال موجود در فرمولاسیون شامپو کثیفی ها و چربی های موی را نابود می کند . عنصرهایی همانند لوریل سولفات و یا هم خانواده اش هنگام به کار بردن در ساختار شامپو قدرت پاک کنندگی را افزایش می دهد که در نتیجه شستن مو با این شامپو بسیار تمیز می شوند . درست است که وجود سولفات در شامپو قدرت تمیز کنندگی را بسیار افزایش می دهد اما استفاده مکرر از آن  تاثیرات مخربی بر روی مو و پوست سر می گذارد و چربی های مفید و مواد مغذی موجود در مو و پوست سر را از بین می برد .

 

تاریخچه سولفات در تولید نمودن شامپو :

در ۱۹۳۰ میلادی نخستین بار شرکتی با نام تجاری پروکتل اند گمبر از سولفات در تولید شامپو استفاده نمود و هنگام ارائه این شامپو در بازار مورد توجه مردم قرار گرفت .

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.