فرمولاسیون کنتاکتور شوی | فرمول اسپری تمیز کننده قطعات الکترونیکی | نحوه ساخت کنتاکتور شوی

فرمول کنتاکتور شوی ( فرمول اسپری خشک تمیز کننده قطعات الکترونیکی ) :

آلودگی و یا خاک تاثیر مستقیمی بر روی نوع عملکرد برد های الکترونیکی دارند و از این روی شست و شوی بردها هم راهکار آسانی نمی باشد و به همین خاطر عموم مردم به دنبال محصولی هستند که به راحتی بتواند برد های الکترونیکی شان را تمیز نمایند و اگر اسپری تمیزکننده برد های الکترونیکی را به درستی و آگاهانه انتخاب نکنید باعث می شود آسیب و صدمه جبران ناپذیری به برد وارد کنید .

استفاده از کنتاکتور شوی مناسب برای برد های الکترونیکی باعث افزایش عمر کارایی مطلوب آن ها در آینده می شود ، مدارها وتجهیزات الکترونیکی به دلیل عبور جریانات الکتریکی از مدار بایستی با دقت بسیار زیاد تمیز گردند پس باید از محصولات مناسب و مرغوب هم استفاده کنیم .

یکی از محصولات بسیار کاربردی در تمیز نمودن برد اسپری خشک مختص تمیز نمودن برد های الکترونیکی هستند ، کنتاکتور شور یا همان اسپری خشک محصولات پرطرفدار در بین مردم و حتی تعمیرکاران است . در فرمولاسیون اسپری خشک از تینر و مواد فرار استفاده می گردد و از این محصول می توان در تمیز نمودن کنترلر سلکتور ، هدها ، پتانسیومتر ، ولوم هادی و نیمه هادی ، پینج و رله ، سنسور ها دکمه تلفن و نظافت کردن انواع برد ها به دلیل جلوگیری کردن از اکسید و سولفید شدگی .

قطعاتی که از حساسیت بالایی برخوردار هستند مانند رله های برق ، سوییچ ها و … با استفاده از اسپری خشک به بهترین شکل ممکن تمیز می شوند و حتی کثیف های ناشی از لحیم کاری هم به آسانی پاک خواهند شد و هیچگونه صدمه ای به این قطعات وارد نمی کند .

کنتاکتور شور علاوه بر نظافت کردن تجهیزات الکترونیکی کاربرد چربی زدایی از قطعات را هم دارد ، تعمیرکاران از اسپری خشک هنگامی که قلع کاری نموده اند و یا برای شست و شوی برد ها به کار می برند برخی از افراد به جای کار با اسپری خشک از تینر استفاده می کنند که این ماده خیلی مطمئن نمی باشد .

مزایای تهیه فرمولاسیون تمیزکننده ی برد های الکترنیکی از شرکت شیمی آسیا گستر :

۱- داری فرمولاسیونی صد درصد تضمینی

۲- دارای قیمتی مناسب که بسیار مقرون به صرفه می باشد .

۳- پاک نمودن رسوبات و چربی های سخت بر روی سطح ریبون دستگاه های چاپگر

۴- تمیز کننده قطعاتی که از جنس پلاستیک های حساس هستند از جمله سوئیچ ، ترانزیستور ، رله ، خازن و … .

۵- پاک کننده آثار روغن لحیم بر روی برد

۶- تمیز کننده روغن هایی که مانع از کار وسایل الکترونیکی و موتور می شوند .

۷- چربی زدایی دکمه ی دستگاه های الکترونیکی همانند هدهای مغناطیسی ، سنسور ، تلفن و …

۸ – بوی نامطلوبی ندارد

۹ – در داخل فرمولاسیون آن از هیچ یک از مواد اسید که به قطعات الکترونیکی و یا برد آسیب برساند استفاده نشده است

۱۰ – بسیار فرار است و به سرعت خشک می شود .

وقتی که با اختلالات در قطعات الکترونیکی مواجه گردیدید با استفاده از میزان کمی اسپری خشک می توانید این مشکل را از سر راه خود بردارید در زمان کار با کنتارکتور شوی این نکته درست می باشد که این محصول فراریت بسایر زیادی دارد ولی بهتر است در موقع کار با آن دقت فراوانی داشته باشید که مایع در قسمت های مهم مانند ترانزیسوتر ها و پایه های IC خشک گردد .

تفاوت اسپری خشک با اسپری روغنی :

در هنگام خرید اسپری های تمیز کننده با ۲ نوع محصول بر می خورد که یکی از آن ها اسپری خشک است و دیگری اسپری روغنی می باشد که در ادامه به تفاوت این دو محصول می پردازیم .

کار اسپری خشک ، تمیز نمودن و چربی زدای قطعات و برد ها است ولی کار اسپری های روغنی روان نمودن قسمت های متحرک بر روی برخی از دستگاه های الکترونیکی کاربرد دارد برای درک راحت تر آن بهتر است چند مدل از این قطعات را نام برد مانند فن پردازنده یا همان گرافیکی که به دلیل گرد و غبار باعث می گردد صدا دار شود و با استفاده از اسپری روغنی آن قطعه روان می شود واز آن پس بدون صدا به فعالیت خود ادامه می دهد .

نکته : اسپری خشک تمیزکننده ی برد های الکترونیکی اشتغال پذیر است و آن را دور از نور خورشید و شعله نگهداری کنید .

 

 

 

 

 

جهت مشاهده و اطلاع بیشتر درباره جرمگیر اتو ، کتری و … در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.