فرمولاسیون رنگ جدولی|فرمول رنگ جدول|رنگ جدول|روش ساخت رنگ جدول

رنگ جدول:

این رنگ برای رنگ آمیزی جداول خیابان ها استفاده می شود ، و باعث زیبایی فضای شهری می شود. این رنگ ها تفاوت های زیادی با رنگ های دیگر دارند. چون این رنگ ها در معرض سایش و باران و … می باشد پس باید مقاومت زیادی در مقابل ضربه و رطوبت داشته باشند. یکی دیگر از ویژگی های این رنگ ها سریع خشک شدن آن است.و به راحتی بر روی سیمان قابل اجرا می باشد.

رنگ های جدولی جزو دسته ی رنگ های ترافیکی به شمار می آیند.این رنگ ها علاوه بر زیبایی فضای شهری باعث دید واضح تری برای شهروندان می شود. از این رنگ ها علاوه بر رنگ آمیزی جداول برای رنگ آمیزی جاده ها و خطوط راهنمایی و رانندگی استفاده می شود.

این نوع رنگ جزو دسته رنگ های شیمیایی می باشد. از نظر قیمت نسبت به رنگ های دیگر قیمت مناسبی دارند. و بسیار مقاوم هستند در مقابل رطوبت ماندگاری بالایی دارند.

 

انواع رنگ جدولی:

  • اکریلیکی
  • آلکیدی
  • پلی یورتان
  • نانو

رنگ جدولی اکریلیکی پایه آب:

این رنگ برای رنگ آمیزی سطوح فولادی و بتونی استفاده می شود.پس از اجرای رنگ آمیزی چسبندگی مناسبی بر روی این سطوح دارد، و برای رقیق کردن این نوع رنگ باید از آب استفاده شود.

 

رنگ جدولی آلکیدی پایه حلال:

این رنگ از پرکاربردترین رنگ ها می باشد که برای رنگ آمیزی سطوح بتنی و جداول مورد استفاده قرار می گیرد.یکی از ویژگی های این نوع رنگ به دلیل ویسکوزیته متعادلی که دارد سریع در سطح بتن پخش می شود.از دیگر ویژگی ها چسبندگی بالای رنگ با سطح بتن می باشد ، فقط توجه کنید که قبل از اجرا سطح مورد نظر را کاملا خشک نمایید.برای رقیق کردن این نوع رنگ باید از تینرهای رنگ روغنی استفاده کنید.یکی از دلایلی که رنگ های آلکیدی دوام و ماندگاری بالایی دارند و در برابر پوسته شدن و خوردگی مقاوم هستند پایه حلال بودن آن می باشد.
 
رنگ جدولی پلی یورتان:
این مدل رنگ بر پایه رزین پلی ال و هاردنر ایزوسیانات تولید می شود. که توانایی بالایی در حفاظت از سطوح فلزی در برابر عوامل آب و هوایی دارد.رنگ پلی یورتان چسبندگی زیادی روی سطوح فلزی و بتونی ایجاد می کند. و مقاومت بالایی در برابر تغییرات جوی دارد.و از دیگر ویژگی های این نوع رنگ انعطاف پذیری بالا و مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید می باشد.
 
این مدل رنگ بر پایه رزین های آکریلیک پایه آب و بر اساس فناوری های نانو طراحی و تولید می شود.به دلیل استفاده از فناوری نانو در تولید این رنگ باعث بالا رفتن کیفیت و همچنین ایجاد ویژگی های بارزی در این مدل می شود.در رنگ جدولی نانو با استفاده از نانو  ذرات فعال و گروه های عاملی قادرند تا در برابر محرک های طبیعی عکس العمل محافظتی از خود نشان دهند.

از رنگ نانو برای رنگ آمیزی جداول و سطوح بتنی استفاده می شود. و مقاومت زیادی در برابر شرایط محیطی و محیط های قلیایی دارد. و همچنین محافظت خوب و طولانی مدتی را از سطوح بتنی دارد و در برابر آلودگی ها مقاومت خوبی را از خود نشان داده و به راحتی قابل شستشو می باشد.از دیگر ویژگی های این مدل چسبندگی فوق العاده آن به سطح و درخشندگی و مقاومت به سایش می باشد.

روش های رنگ آمیزی جداول:

رنگ آمیزی جداول به دو روش امکان پذیر است : روش قلم مو و رنگ آمیزی با دستگاه

رنگ آمیزی با قلم مو:

برای اجرای رنگ آمیزی با قلم مو ابتدا باید رنگ مورد نظر را در حلال مناسب رقیق کنید و سپس رنگ آمیزی را با قلم مو اجرا کنید.توجه داشته باشید که کار با قلم مو دقت و ظرافت زیادی لازم دارد، و قبل از شروع رنگ آمیزی مهم ترین امر رفع نواقص سطح می باشد،باید سطح زیرین را کاملا تمیز کنید و زیرسازی آن درست انجام شود تا ماندگاری رنگ بیشتر باشد.

رنگ آمیزی با دستگاه:

برای اجرای رنگ آمیزی در مسافت های طولانی بهترین گزینه استفاده از دستگاه های جدول رنگ کن می باشد. استفاده از دستگاه مزایای زیادی دارد .یکی از مزیت ها صرفه جویی در زمان در مقایسه با روش قلم مو ،و همچنین رنگ آمیزی با دستگاه با دقت بیشتری انجام می شود به همین دلیل تمیزتر و با ظرافت تر از روش قلم مو انجام می شود.

 

جهت مشاهده و اطلاعات بیشتر در رابطه با فرمولاسیون انواع رنگ کلیک کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.