فرمولاسیون آبمیوه | نحوه تولید آبمیوه نکتار | راه اندازی خط تولید آبمیوه

استفاده و آشامیدن آب میوه های آماده در بین مردم بسیار رایج می باشد آب میوه به زبان انگلیسی Juice نام دارد آبمیوه مایعی است که از فشردن میوه و یا سبزیجات بدون حرارت یاحلال به وجود می‌آید به عنوان مثال برای آب پرتقال بایستی پرتقال را تحت فشار گذاشت که آب آن گرفته شود شما می توانید به راحتی در منزل خود با استفاده از میوه و سبزیجاتی که دارید آب میوه‌های طبیعی درست کنید اما گاهی اوقات میوه و یا دستگاه مورد نظر در دسترس شما نمی باشد و یا زمان لازم براى انجام این کار را ندارید پس از این رو به آب میوه های کارخانه‌ای روی خواهید آورد . آبمیوه هایی که در کارخانجات تولید می‌شوند به‌طور معمول تفاله میوه و یا فیبر آن را جدا می کنند اما برخی از آبمیوه‌ها هستند که به همراه تفاله در بازار به فروش می‌رسد برخی افراد علاقه دارند که آب چند نوع میوه را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس بخورند که کارخانه جات آبمیوه محصولاتی را تولید کرده اند که از چند میوه به دست می آید و جالب است بدانید آبمیوه هایی که فقط از یک میوه تهیه می شوند فروش کمتری نسبت به آب میوه های مخلوط چند میوه ای دارند . از آبمیوه برای خاصیت هایی که برای سلامتی انسان دارد استفاده می شود مثلاً آب آلو برای هضم غذا بسیار عالی می باشد و آب پرتقال دارای ویتامین سی است که یکی از ویتامین های ضروری بدن به شمار می‌آید خوشبختانه مصرف آب میوه در چند مدت گذشته در خیلی از کشورهای دنیا بیشتر شده است چون که آبمیوه به عنوان منبع طبیعی برای بهبود سلامتی بسیار مفید می باشد و علاوه بر آن افراد نسبت به گذشته به سلامتی خود بیشتر اهمیت میدهند البته به این نکته توجه داشته باشید که در آبمیوه قند وجود دارد و استفاده بیش از حد آن منجر به بالارفتن قند و مبتلا شدن به دیابت مى گردد و علاوه بر آن باعث افزایش وزن هم خواهد شد .
در فرمولاسیون آبمیوه های کارخانه‌ای برای غلیظ کردن و خواص تغذیه ای و مزه بهتر از استابیلایزر هایی مانند ‏CMC زانتان پیکتین و غیره استفاده می شود برای تولید آبمیوه در ابتدا باید میوه را به کنسانتره تبدیل نمود و بعد از آن با توجه به آبمیوه هایی که قصد تولید آن را دارید بایستی کنسانتره مخصوص آن میوه را استفاده کنید شاید برای شما جالب باشد که چرا برای تولید آبمیوه ابتدا میوه را تبدیل به کنسانتره می‌کنند و سپس مجدداً کنسانتره را تبدیل به آبمیوه می‌نمایند در جواب این سوال بایستی گفت که با اینکار سهولت نگهداری  کنسانتره نسبت به میوه به دلیل حجم کمتری که دارد  بیشتر می‌باشد ، امروزه بسیاری از افراد به دلیل استقبال زیاد مردم دست به تولید آبمیوه های صنعتی می زنند که کاری بسیار پر سود است همانطور که قبلاً گفتیم استفاده از آب میوه در تمام دنیا مورد استقبال مردم قرار گرفته است و سال به سال به علاقه‌مندان آن افزوده می‌شود شما برای تولید آبمیوه صنعتی به چند ماشین آلات نیاز پیدا می‌کنید که شامل :
– سیستم خارج کردن کنسانتره
– میکسر
– تانک مخلوط و انحلال شکر
– تانک ایجینگ میکس
– دستگاه پاستوریزاتور
– دستگاه همون رایزر
– تانک ذخیره آب میوه
ماشین آلات مخصوص بسته بندی آبمیوه در انواع ظروف .
به طور کلی نوشیدنی های میوه ای به سه دسته مختلف تقسیم بندی می‌شود که در ادامه شرکت شیمی آسیا گستر شما را با این آبمیوه ها آشنا می سازد :
این آبمیوه‌ کاملا و صد در صد طبیعی می باشند و از فشردن میوه و یا پوره طبیعی میوه بدست می آید که برای رقیق کردن این ابمیوه می توان از مقداری کمی آب استفاده نمود آب میوه هایی که ترش مزه هستند همانند آلبالو ، انار و … می توان از شکر برای شیرین کردن آن استفاده کرد .
آبمیوه های نکتار از مخلوط شدن آب میوه طبیعی همراه با شکر و مقداری آب و سایر افزودنی های خوراکی موجود همانند اسید خوراکی و …  تولید می شوند که در مقایسه با آبمیوه که در ابتدا گفته شد مقدار کمتری از آب میوه در آن وجود دارد وجود آب میوه در نکتار حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد متغیر است .
در این نوع نوشیدنى ها حدوداً ۲۰ درصد آبمیوه وجود دارد که  ۸۰ درصد مابقی آن از اسید خوراکی ،شکر ، طعم دهنده ها و رنگ های طبیعی خوراکی و … تشکیل شده است و شیرین کننده هایی که در آب میوه ها به کار میرود شیرین کننده های طبیعی همانند : ساکارز ، شربت اینورت ، فروکتوز ،گلوکز و… می باشد .
به طور کلى آبمیوه ها دارای آنتی اکسیدان ، مواد معدنی مانند روی ، ویتامین های A ، B ، C ، B4 ، B6 و … می باشند که به رشد بدن و کاهش استرس بسیار کمک می کنند ، استفاده از ابمیوه های طبیعی برای کودکان بیشتر توصیه می شود تا ابمیوه صنعتی زیرا ابمیوه های طبیعی فیبر فراوانی دارد و نسبت به ابمیوه های صنعتی خواص بیشتری بر خوردار است .
 
 
 
 جهت مشاهده و اطلاعات بیشتر درباره فرمولاسیون کلودیفایر در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.