فرمولاسیون چسب اوره فرمالدئید | راه اندازی خط تولید چسب اوره فرمالدئید | طریقه ساخت چسب اوره فرمالدئید

فرمول چسب اوره فرمالدئید :

 

ساختار اوره فرمالدئید :

در زمان حال اوره فرمالدئید جزء پر کاربرد ترین رزین های گروه آمینه هستند ، از رزین های آمینه ، پلیمر ترموست به وجود می آید که ملامین فرمالدئید و اوره ها می باشند و از واکنش نشان دادن مواد گروه NH2 و فرمالدئید تشکیل می گردند ،اوره فرمالدئید محصول افزایشی فرمالدئید و اوره است که شکل ساختاری اوره فرمالدئید بسیار پیچیده می باشد .

جالب است بدانید که زنجیر های اوره فرمالدئید در هنگام فرایند پخت به خاطر به وجود آمدن پیوند های جانبی به صورت غیر محلول می شوند و شبکه های سه بعدی تشکیل می دهند که با توجه به میزان حل شوندگی در دما های متفاوت در آب و همچنین بلندی و طول شاخه پلیمر طبقه بندی می گردند ، رزین های اوره فرمالدئید بسیار متنوع هستند و با توجه به نوع کاربرد رزین ها ، دارای ویژگی های مختلفی هم می باشند .

تولید چسب اوره فرمالدئید :

هر ساله در جهان به طور تقریبی ۱ میلیون تن اوره فرمالدئید تولید می گردد که بخش زیادی از آن حدود ۷۰ درصد از اوره فرمالدئید در صنعت بزرگ چوب سازی به کار می رود ، اوره فرمالدئید دارای ماده ی مناسبی برای ساخت تخته خرده چوب ، چسب ورق ، تخته فیبر و… را دارد که در ادامه شرکت شیمی آسیا گستر شما را با سایر کاربرد های این چسب در صنایع آشنا می سازد .

کاربرد اوره فرمالدئید :

اوره فرمالدئید در بسیاری از صنایع کاربرد های زیادی دارند ، این ماده برای به هم چسباندن چوب بسیار مناسب می باشد ، بهتر است بدانید که گذشتگان از اوره فرمالدئید برای پوشش مواد الکتریکی هم استفاده می کرده اند و اوره فرمالدئید به دلیل واکنش پذیری بالایی که دارد ، قیمت مناسب ، عملکرد مناسب و … در صنعت تولید چسب رزینی کاربرد زیادی دارد . 

سایر کاربرد های اوره فرمالدئید در صنعت های نساجی ، ریون ، تولید کاغذ ، ورق های تزیینی ، فراورده های کتان ، پارچه ضد چروک و… قابل استفاده می باشد .

در هنگام مراجعه به بازار به قصد خرید چسب اروه فرمالدئید با اشکال مختلفی از این چسب برخورد می کنید و علاوه بر اینکه چسب اوره فرمالدئید به شکل مایع عرضه می گردد به شکل های گوناگون دیگری همچون نواری و پودری هم تولید می شوند پس از این رو بایستی شما با انواع چسب های اوره فرمالدئیدی آشنا شوید .

 

انواع چسب های اوره فرمالدئیدی :

 می توان از تغییر دادن تنظیم نسبت مولی فرمالدئید به اوره در این چسب ، به چسب های اوره فرمالدئید متفاوتی دست پیدا کرد ، که بر همین اساس چسب اوره فرمالدئید را به ۳ دسته زیر طبقه بندی می کنند :

۱ – چسب متوسط : این چسب با داشتن نسبت اوره به فرمالدئید در محدوده ۴/۱ -۷/۱

۲ – چسب کم فرمالدئید : این چسب با داشتن نسبت اوره به فرمالدئید در محدوده ۲/۱ – ۵/۱

۳ – چسب های پر فرمالدئید : این چسب با داشتن نسبت اوره به فرمالدئید در محدوده ۷/۱ – ۲/۲

خواص چسب اوره فرمالدئید :

چسب اوره فرمالدئید به دلیل خاصیت شکنندگی و سخت بودن به طور معمول به شکل یک لایه با ضخامت بسیار کم و یا با استفاده از مواد پر کننده به مصرف می رسد . از محصولات تغلیظ کننده می توان مواد گیاهی مانند فراورده های نشاسته ای ، آلبومین خون ، سلولز گندم استفاده نمود و همچنین می توان به عنوان پر کننده از مواد معدنی مانند کائولین ، کواترز ، گچ پخته به کار برد . و به این نکته هم توجه کنید که این مواد نباید قلیایی و یا اسیدی باشند .

مزایای تهیه چسب اوره فرمالدئید از شرکت شیمی آسیا گستر :

۱ – در مقابل نور مقاوم  می باشد .

۲ – چسب اوره فرمالدئید شیری رنگ است .

۳ – دارای چسبندگی قوی می باشد .

۴ – مقرون به صرفه است .

۵ – چسب سخت شده اوره فرمالدئید در مقابل دمای معمولی و مواد شیمیایی مقاوم می باشد .

۶ – دارای فرمولاسیونی صد در صد تضمینی .

نکات ایمنی در هنگام کار با چسب اوره فرمالدئید :

– در زمان استفاده از چسب اوره فرمالدئید از دستکش و ماسک استفاده کنید .

– در فضای باز از چسب اوره فرمالدئید استفاده کنید و یا اگر در محیط بسته از چسب استفاده می نمایید حتماً در آن مکان تهویه هوای مناسب قرار داشته باشد .

 

 

 

 

جهت مشاهده و اطلاع بیشتر درباره ی فرمولاسیون چسب چوب در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.