فرمولاسیون محلول تمیز کننده داخلی موتور | آموزش ساخت محلول تمیز کننده موتور خودرو | راه اندازی خط تولید محلول تمیز کننده موتور خودرو

نام دیگر محلول تمیز کننده داخلی موتور ، موتور شوی خودرو می باشد و این محصول یک مکمل افزودنی شیمیایی و شوینده می باشد که با موتور خودرو سازگار است ، موتور شوی خودرو برای تمیز کردن و از بین بردن لجن ها ، رسوبات و جرم هایی که در موتور وجود دارد استفاده می شود یکی از مزایای بسیار مهمه استفاده از موتور شوی خودرو این می‌باشد که اگر به موقع از این محصول استفاده شود باعث می گردد که جریان روغن در موتور خودرو روان شود و از خراب شدن ، فرسودگی موتور جلوگیری می نماید . بهترین زمان برای استفاده از موتور شوی خودرو در هنگام تعویض روغن می باشد که بایستی قبل از ریختن روغن جدید از این محصول استفاده نمود ، محلول تمیز کننده موتور خودرو را بایستی از قسمت فیلتر روغن وارد خودرو کرد و سپس بایستى موتور خودرو را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خاموش نگه دارید که در این هنگام ماده های موجود در فرمولاسیون موتور شوی خودرو با روغن قدیمی مخلوط می گردد و سپس از طریق موتور به حرکت می‌افتد و لجن ها ، رسوبات را تمیز می نماید
در مرحله آخر باید روغن قدیمی را تخلیه نمود و فیلتر روغن را هم عوض کرد و روغن جدید را به داخل موتور ریخته شود .
با گذشت زمان در موتور خودرو رسوباتی که برای موتور ضرر دارد جمع می گردد که در نهایت باعث کاهش کارایی موتور خواهد شد و به موتور آسیب وارد می‌کند در ادامه شرکت شیمی آسیا گستر قصد دارد شما را با عواملی که باعث ایجاد رسوب و لجن در موتور می‌شود آشنا سازد :
– ورود خاک و آشغال به داخل موتور باعث به وجود آمدن رسوب و لجن در موتور مى شود .
– سفر های با مسافت کوتاه باعث به وجود آمدن رسوبات در موتور خواهد شد زیرا که در سفر های کوتاه موتور داخل خودرو به طور کامل گرم نمی شود و از این رو فرصت نمی شود که روغن موتور گرم گردد و رطوبت را تبخیر نماید .
رانندگی زیاد که بیش از حد مجاز می باشد منجر به تجزیه روغن موتور می گردد و سپس لجن در روغن موتور مخلوط می گردد این کار باعث می شود تا مسیرهای جریان روغن در موتور گرفته شود و در نتیجه روغن به قسمت های ضروری خودرو همانند سوپاپ فوقانی به اندازه کافی نرسد و همچنین لجن و رسوبات باعث کاهش کمپرس موتور ، چسبندگی رینگ و کاهش اسب بخار موتور می گردد .
محلول تمیز کننده موتور خودرو یا همان موتور شوی ها از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که شامل موارد زیر هستند :
این حلال ها به دلیل خاصیت چربی زدایی بالایی که دارند در فرمولاسیون موتورشوی جاى گرفته اند ، هیدروکربن های هالوژنه و کرسن جزء حلال های آلی هالوژنه می باشند .
حلال های آلی شامل : اترها ، استر ها ، الکل و کتون ها می باشند که این حلال ها در هنگام ترکیب با یکدیگر باعث پاک و حل شدن چربی ها و لجن در موتور خودرو می گردد .
وجود هیدروکربن های آروماتیک همانند ناپاتا ، گزیلن ، تولوئن در فرمولاسیون محلول تمیز کننده موتور خودرو به دلیل نازک کننده در چربی زدا ها مى باشد که دارای خاصیت حلالیت پذیری بالایی هستند و از خورندگی جلوگیری می کند .
استفاده از حلال هایى همانند : پنتان ، هگزان-ان ، سیکلوهگزان ، پترولیوم اتر و هپتان-ان در حلال های شوینده های صنعتی بسیار زیاد می باشد زیرا این حلال ها به دلیل ویژگی دی الکتریکی قوی ، جهت چربی زدایی بسیار موثر هستند .
در فرمولاسیون موتورشوی خودرو از آب استفاده می گردد تا ضرر ناشی از مواد شیمیایی را کاهش و به علاوه سرعت امولسیفیکاسیون را افزایش دهد و بایستی بدانید که میزان آب موجود در فرمولاسیون موتور شوى بر اساس میزان استفاده از چربی زدا ها متغیر می باشد .
وجود این ماده در چربی زدا ها باعث مى گردد که آب با روغن مخلوط گردد و یک امولسیون را به وجود آورد تا لجن و کثیفی ها به این ماده نیمه چسبناک بچسبد .
– دارای فرمولاسیونی صد در صد تضمینی
– دارای عملکرد بسیار بالا
– از آلوده شدن روغن جلوگیری می کند 
– هیچ گونه آسیبی به مدارهای الکترونیکی نمی رساند 
– تمامی رسوبات و لجن های موجود در موتور را تمیز می نماید و همچنین کربن را هم خارج می کند .
– از بین برنده کامل لجن و کثیفی های ناشی از روغن سفت شده در داخل موتور 
– جداسازی ذرات چسبیده به موتور
– دارای قیمتی مقرون به صرفه 
– به غیر از خاصیت تمیز کنندگی موتور باعث نرم و روان کار کردن سایر قطعات در موتور خواهد شد .
 
 
جهت مشاهده و اطلاعات بیشتر درباره فرمولاسیون انژکتورشوی در اینجا کلیک کنید .