فزمولاسیون کاپوچینو | خط تولید کاپوچینو | آموزش ساخت کاپوچینو | نحوه تولید کاپوچینو | تولید کاپوچینو

فرمول کاپوچینو :

 

نوشیدن کاپوچینو در گذشته داخل قاره هایی مانند استرالیا و اروپا رواج داشته است و بعد ها در کشور های آمریکا شمالی مرسوم شد و اکنون هم در همه کشور ها حتی تایلند و ژاپن و سایر کشور ها کاپوچینو را به راحتی می توانید تهیه کنید ، در ادامه شرکت شیمی آسیا گستر قصد دارد شما را به طور کامل با کاپوچینو آشنا سازد .

کاپوچینو یک نوشیدن بر پایه قهوه است که به طور کلی بیشتر داغ سرو می شود و آن را از ترکیب ۲ شات اسپرسو ، شیر بخار پز و شکر درست می کنند ، کاپوچینو سنتی ایتالیایی فقط از یک شات اسپرسو به دست می آید و در روی آن مقداری فوم شیر و یا همان شیر بخار پز می ریزند و معمولاً در آمریکا کاپوچینو را به همین روش درست می کنند و به خاطر اینکه طعم آن را ملایم تر کنند از شیر بخارپز و یا فوم شیر بیشتری استفاده می نمایند .

مزه کاپوچینو به نوع درست شدن آن قابل تغییر است و اگر کاپوچینو به خوبی درست گردد دارای مزه ی قوی و سرزنده ی قهوه می باشد و به میزان کمی هم شیرین است که این شیرینی به دلیل قند لاکتوز طبیعی در شیر می باشد ، اما می توان مزه آن را با استفاده از مقداری شیر ، شکر و سایر افزودنی ها دستخوش تغییر داد که البته این کار به دور از روش سنتی است .

کاپوچینو فقط ۲۵ سال می باشد که در آمریکا محبوبیت پیدا کرده است و از این رو برخی افراد گمان می کنند این نوشیدنی نو ظهور است ولی تاریخچه کاپوچینو از ۱۰۰ ها سال پیش بوده و ایتالیایی ها از آن استفاده می کردند .

در ایتالیا کاپوچینو یک نوشیدنی پر طرفدار است و آن را بیشتر در صبح زود و به عنوان صبحانه می نوشند یا به دلیل اینکه انرژی بگیرند آن را در میانه روز مصرف می کنند ولی در آمریکا کاپوچینو را در همه زمان استفاده می نمایند و نوشیدن آن را پس از شام لذت بخش می دانند .

انواع مختلف سرو کردن کاپوچینو :

کاپوچینو در اصل با ۲ شات اسپرسو و لایه های شیر بخار پز و فوم شیر تهیه می شود اما سرو آن بسته به سلیقه افراد متفاوت است به عنوان مثال پر طرفدارین روش ها که اسم های مختص به خود را هم دارند در ادامه بازگو می کنیم .

– کاپوچینو فردو :

نام دیگر آن کاپوچینو یخ زده هم می باشد که به طور سرد سرو می گردد و در آمیریکا آن را به شکل یک نوشیدنی یخ زده و یا همراه با یخ می نوشند و در ایتالیا هم در بالای این کاپوچینو از فوم شیر سرد استفاده می کنند .

– کاپوچینو خشک :

به این نوع کاپوچینو ، کاپوچینی اسکار و کاپوچینو تیره هم گفته می شود . این کاپوچینو در مقایسه با بقیه کاپوچینو ها از شیر کمتری برخوردار است و فقط به مقدار اندکی در آن شیر بخار پز استفاده می شود ، در این کاپوچینو بیشتر مزه اسپرسو را حس می کنید و رنگ تیره یی هم دارد و بر روی آن فوم شیر بیشتری دارد و جالب است بدانید که همین فوم کف باعث می شود که بر روی کاپوچینو به شکل عایق عمل کند و نگذارد گرمای نوشیدنی از بین برود و کاپوچینو به میزان بیشتری نسبت به بقیه نوشیدنی ها گرم می ماند .

– کاپوچینو مرطوب یا تر :

سایر نام هایی که برخی از افراد آن را می شناسند کاپوچینو سبک و کاپوچینی چیار هم می باشد ، این کاپوچینو بسیار نزدیک به کافی لاته است که فقط مقدار کمی فوم شیر بر روی آن قرار دارد . در کاپوچینو تر از شیر گرم بیشتری استفاده می گردد و فوم کمتری هم دارد.

طرز تهیه کاپوچینو :

کاپوچینو های اصل در ایتالیا با دستگاه های اسپرسو ساز تهیه می شوند که نیاز به مهارت هم دارد ، در ابتدا نیاز است بسته به سلیقه ، یک یا دو شات اسپرسو در اختیار داشته باشید و بعد از آن شیر را آماده نمایید ، در دستگاه های اسپرسو ساز یک نازل بخار وجود دارد که کار آن این است شیر را بخار پز کند و یا به شکل فوم در آورد ، بخار با فشار زیاد به وسیله نازل بخار به داخل یک لیوان فلزی کوچک که در آن شیر وجود دارد خالی می شود که شیر را دارای حباب های ریز ، حجمی بیشتر و گرم می کند و از آن پس شیر به شکل لطیف تر و خوشمزه تری در خواهد آمد و بر روی اسپرسو قرار می گیرد .

فواید نوشیدن کاپوچینو :

کاهش درد میگرن :

کافئین موجود در کاپوچینو باعث تسکین سردرد و میگرن می شود و بهتر است بدانید در برخی از دارو های مسکن از کافئین استفاده می گردد و برای کمتر کردن درد های دیگری همچون عضله ها هم بسیار مفید است .

کاهش احتمال مبتلا شدن به سرطان :

با توجه به آزمایشات انجام شده کسانی که روزانه کاپوچینو مصرف می کنند در معرض کمتر سرطان قرار دارند و دلیل آن هم این است که در داخل کاپوچینو پلی فنول که جزء آنتی اکسیدان ها می باشد قرار دارد این ماده در سال های گذشته به عنوان مهم ترین عامل ضد سرطان شناخته می شود .

کاهش احتمال مبتلا شدن به دیابت :

به طور میانگین کسانی که در روز هر بار قهوه می خورند ۷ درصد از احتمال مبتلا شدن به دیابت دور تر می شوند ، زیرا قهوه ترشح انسولین را متعادل می کند .

سلامت قلب و عروق :

نوشیدن کاپوچینو ۲۰ درصد بیماری های قلبی را کاهش می دهد زیرا قهوه سر شار از آنتی اکسیدان و ضد التهاب است که التهابات شریانی را کاهش می دهد .

نوشیدن کاپوچینو فواید بسیاری زیادی دیگری مانند کاهش آسیب دیدگی دندان ، کاهش خستگی ، جلوگیری از مبتلا شدن به آلزایمر ، بهبود هضم ، تقویت سلامت ژنوم ، افزایش قدرت ، کاهش استرس ، سلامت کبد و … دارد که کلیه خواص آن را به دلیل زیاد بودن نمی توان در اینجا ذکر نمود .

 

 

 

جهت مشاهده فرمولاسیون و اطلاعات بیشتر درباره ی سرکه در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.