فرمولاسیون چسب اوره فرمالدئید پودری | آموزش ساخت چسب اوره فرمالدئید پودری | راه اندازی خط تولید چسب اوره فرمالدئید

در تعریف کلی چسب آمده است هر ماده ای که بتواند در بین دو ماده دیگر قرار بگیرد و پس از جامد شدن نیرو را از قطعه ای به قطعه دیگر منتقل کند چسب نامیده می شود از این رو ماندگاری و همچنین انتقال نیرو در یک چسب بسیار مهم است .
برای اولین بار اوره در سال ۱۸۲۴ شناسایی شد همچنین اولین چسب اوره فرمالدئید در کشور آمریکا در سال ۱۹۲۰ ساخته گردید و پس از گذشت چندین سال از این محصول به طور صنعتی استفاده شد بهتر است بدانید که از واکنش اوره با فرمالدهید در کنار کاتالیزور اسیدی چسب اوره فرمالدهید تولید می شود و کاتالیزور ماده‌ای است که با کمک آن می‌توان به واکنش های شیمیایی سرعت داد .
هنگام مراجعه به بازار برای خرید چسب اوره فرمالدئید متوجه آن خواهید شد که چندین نوع از این چسب با شکل های مختلف موجود می باشند که دارای بسته‌بندی و برندهای مختلفی هستند . چسب اوره فرمالدهید به شکل های پودری و مایع و نواری تولید می‌شوند که هر کدام کاربردهای مختلفی دارند .
چسب اوره فرمالدهید از روش خشک نمودن محلول خود چسب به وجود می‌آید که بیشتر برای مصرف در مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری مناسب می باشد که پس از مخلوط کردن پودر در آب  قابل استفاده می شود به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که آبی که می‌خواهید برای چسب اوره فرمالدئید پودری استفاده کنید بایستی دمای ۲۰ درجه سانتیگراد داشته باشد .
تولید چسب های اوره فرمالدهید به شکل نواری اینگونه می باشد که محلول چسب را با مکش بسیار زیاد بر روی کاغذ های با گرمایش پایین تزریق می نمایند که این نوع از چسب قابل استفاده برای انواع روکش ها همانند روکش های چوبی می باشد .
در هنگام تولید چسب های اوره فرمالدهید می توان با تنظیم کردن نسبت مولی فرمالدئید به انواع چسب های فعال دست پیدا کرد همانند نسبت ۱/۲ به ۱ . چسب های اوره فرمالدهید در سه دسته زیر طبقه بندی می شوند :
در فرمولاسیون این نوع از چسب نسبت فرمالدئید به اوره ۱/۴ تا ۱/۷ می باشد.
در فرمولاسیون این چسب نسبت فرمالدئید به اوره ۱/۷ به ۲/۲ است .
در فرمولاسیون چسب اوره کم فرمالدئید ، نسبت اوره به فرمالدئید حدودا ۱/۲ تا ۱/۵ می باشد . انتشار فرمالدئید در این چسب ها کم می باشد اما در مقابل مشکلات کمتری همانند سختی اتصالات ، کم شدن سرعت پلیمر  ، ویسکوزیته زیاد و .‌‌.. را به وجود نمی آورد ، مدت زمان ژله ای شدن چسب های سریع بین ۴۰ تا ۴۵ ثانیه به طول می‌انجامد اما در چسب های کند مدت زمان ژله ای شدن آن ۱۰۰ ثانیه زمان می برد که همین خاصیت بسیار حائز اهمیت است استفاده از چسب های کم فرمالدئید در ساخت تخته از لحاظ مقاومت به رطوبت و مقاومت مکانیکی کمتری نسبت به چسب های پر فرمالدئید دارد . برای ساخت تخته خرده چوب یا همان نئوپان در اروپا استانداردی طراحی شده است که میزان فرمالدئید را در آن مشخص می باشد که به صورت زیر است :
در این استاندار برای ساخت این تخته از چسب های کم فرمالدئید استفاده می شود و در ازای هر ۱۰۰ گرم تخته ۶/۵ تا ۱۰ میلی گرم فرمالدئید منتشر می گردد .
در ساخت این تخته از چسب هایی با فرمالدئید متوسط استفاده می گردد و انتشار فرمالدئید در این نوع تخته به ازای هر ۱۰۰ گرم بین ۱۰ تا ۳۰ میلی گرم می باشد .
چسب فرمالدئید در این تخته زیاد می باشد و در ازای هر ۱۰۰ گرم تخته انتشار فرمالدهید بین ۳۰ تا ۶۰ میلی گرم می باشد .
چسب های اوره فرمالدئید در صنایع چوب بسیار کاربرد دارد و برای ساخت تخته های خرده چوب یا همان نئوپان ، تخته لایه و تخته فیبر مورد استفاده قرار می گیرد . چسب پودری فرمالدئید بسیار قوی می‌باشد و بدون رنگ است و قیمت بسیار مناسبی را به خود اختصاص داده و این چسب را می‌توان با چسب‌های دیگری همچون آلبومین خون ، فنیل متان دی ایزوسیانات و… برای کاهش هزینه و همچنین اصلاح خواص مکانیکی و یا مقاومت اش با یکدیگر مخلوط نمود .
– دارای فرمولاسیونی ۱۰۰% تضمینی
– میزان چسبندگی مناسب
– دارای قیمتی مقرون به صرفه
– مقاومت در مقابل نور
– مقاوم در برابر رطوبت
– قابل تولید در انواع مختلف چسب اوره فرمالدئید همانند مایع و پودری
– حلالیت بسیار بالا در آب
– ماندگاری بسیار بالا
 
 
 جهت مشاهده و اطلاعات بیشتر درباره فرمولاسیون چسب اوره فرمالدئید در اینجا کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.