فرمولاسیون تنباکو میوه ای | فرمول ساخت تنباکو | فرمول معسل | آموزش ساخت تنباکو میوه ای | نحوه تولید تنباکو | خط تولید تنباکو میوه ای

فرمول تنباکو میوه ای :

 

 

نام دیگر تنباکو که علمی هم می باشد نیکوتیانا (NICOTIANA) است که ۶۰ نوع مختلف از آن وجود دارد که ۲ نوع از آن تنباکو ها از همه پر کابرد تر می باشند و به نام های نیکوتیانا رستیکا و نیکوتیانا تابوکوم هستند .

تنباکو های میوه ای  برای قلیان استفاده می شوند از برگ های تنباکو مختفلی تهیه می گردند که در ترکیبات و فرمولاسیون این نوع  تنباکو ها از انواع اسانس ها ، شیرین کننده ها و سایر مواد افزودنی … استفاده می کنند . به تنباکو های میوه ای اصطلاحاً معسل هم گفته می شود که این اسم از زمان قرن ۱۹ در مصر رواج داشت .

انواع تنباکو های مورد استفاده در ایران :

تنباکو شیرین :

این نوع تنباکو ملایم است و نیکوتین کمتری در خود دارد که در شهر های اراک ، اصفهان ، کاشان و همچنین در قسمت جنوب ایران یافت می شود .

تنباکو تند :

این نوع از تنباکو ها درصد قند ، نیکوتین ، روغن زیاد تری نسبت به سایر تنباکو ها دارند .

برای تولید نمودن و همچنین فراهم آوردن خط تولید تنباکو میوه ای باید مراحل مختلفی پشت سر بگذارید که در ادامه به این موضوع می پردازیم :

برای تولید تنباکو میوه ای به طور کلی به ۳ ماده نیاز داریم :

۱ ) تنباکو و یا توتون خالص

۲ ) روغن گلیسیرین

۳ ) انواع اسانس های مختلف

 

 

طریقه تولید تنباکو میوه ای :

در ابتدا بایستی تنباکو های مورد نیاز را با دستگاه خرد نمود و بعد از آن تنباکو های خرد شده را باید شست و خشک کرد و پس از انجام این مراحل تنباکو ها ، آماده اضافه نمودن سایر ترکیبات هستند . در این مرحله باید روغن گلیسیرین با کیفیتی که در اختیار داریم را به اندازه لازم با تنباکو ها اختلاط نماییم . به نکته ی مهمی که باید توجه داشت این است  اگر می خواهید یک تنباکو با کیفیت در اختیار داشته باشید باید به اندازه کافی بگذارید که گلیسیرین به خوبی در تنباکو نفوذ نماید و در گلیسیرین  استراحت کند هر چقدر میزان استراحت تنباکو با گلیسیرین بیشتر باشد ، تنباکو مرغوب تر و با بافتی لطیف تری در اختیار خواهید داشت ، و در آخر هم با افزودن اسانس های متنوع ، طعم های مختلفی هم خواهیم داشت .

باید بدانید که اضافه نمودن اسانس ها و طعم ها به تنباکو کاری دشوار و پیچیده می باشد ، و همین دلیل تنباکو هایی که علاقمندان زیادی را به خود اختصاص داده است دارای این راز بزرگ هستند که همین راز ، میزان و چگونگی ترکیب نمودن اسانس ها می باشد و به همین منظور است که استفاده کنندگان از تنباکو های میوه ای نسبت هایی همچون تنباکو سبک ، سنگین ، شیرین برا به آن ها می دهند .

در تنباکو های میوه ای بیشتر از مزه میوه هایی همچون پرتقال ، انار ، آناناس ، سیب ، نارگیل ، به ، استفاده می گردد و می توان از بعضی سبزیجات مانند اکالیپتوس ، نعنا ، بادرنجبویه و مرزنگوش به کار برد .

برای به دست آوردن اطلاعات تکمیلی فرمولاسیون تنباکو و یا سایر روش های مختلف برای راه اندازی خط تولید با مشاوران و کادر مجرب شرکت شیمی آسیا گستر تماس حاصل نمایید .

گیاه تنباکو در مقایسه با گیاه توتون دارای برگ های پهناور تری نسبت به توتون دارند و همچنین ضخامت بیشتری هم دارند .

 

 

برای تولید نمودن تنباکو  به شکل صنعتی باید چندین مرحله را پشت سر بگذارید و نیاز به چند ماشین دارید که عبارتند از :

ماشین بلندر :

به این ماشین ، ماشین مخلوط کن هم گفته می شود که کاربرد آن مخلوط نمودن خمیر تنباکو می باشد و جنس آن استیل ضد زنگ است .

میکسر دو جداره :

این میکسر عملیات مخلوط نمودن تنباکو با آب را بر عهده دارد که در این بخش اگر قصد تولید نمودن تنباکو میوه ای و یا سنتی را دارید میکسر دو جداره عصاره هایی را که مد نظر دارید را با تنباکو اختلاط می نماید ، و جنس این دستگاهم از استیل ضد زنگ می باشد

سیستم پاشش :

جنس این دستگاه در قسمت هایی که با محصول برخورد دارد از استیل ضد زنگ است و در داخل آن یک پمپ سانتریفوژ تعبیه شده است که دارای قیفی است به منظور ذخیره نمودن و پمپ کردن مایع به بلندر .

ماشین بخار زن دوار :

عملکرد این ماشین به گونه ای می باشد که علاوه بر هم زدن تنباکو ، بخار هم می زند .

دستگاه چاپگر جوهر افشان :

از این دستگاه برای درج مشخصات بر روی بسته بندی تنباکو استفاده می شود .

طریقه تولید و بسته بندی تنباکو میوه ای :

زمان تولید تنباکو در ماشین های مخلوط کن و میکسر ، با اضافه نمودن اسانس ها و میوه های مختلف و همچنین مواد معسل و شیره می توانید تباکو های میوه ای و معسل در اختیار داشته باشید . برای بسته بندی نمودن تنباکو های میوه ای نیاز به اکسترودر می باشد تا خمیر های تنباکو را برش زند که این دستگاه کار را بسیار آسان می کند  ، و برش ها را در بسته بندی های ۵۰ تا ۲۵۰ گرمی بایستی قرار داد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.