فرمولاسیون چسب نساجی | نحوه تولید چسب نساجی | راه اندازی خط تولید چسب نساجی

 چسب های نساجی جزئی از خانواده بزرگ چسب ها است و همان گونه که از نامش مشخص می باشد کاربرد آن در صنایع نساجی است ، از این چسب برای مصارف خانگی هم استفاده می گردد به عنوان مثال اگر برای دوخت های خیلی کوچک ، دیگر نیازی به نخ و سوزن یا چرخ خیاطی ندارید و می توانید به میزان کمی از چسب نساجی را به محل مورد نظر بمالید و آن دو محل را به به یگدیگر بچسبانید ، از چسب های نساجی میتوان‌ برای پارچه‌های کتانی ، پنبه ، کامپوزیت فوم ، پارچه ی TC و  … استفاده کرد به طور کلی چسب نساجی برای پارچه هایی که خشک و نرم هستند بسیار مناسب می باشد و از عملکرد بالایی برخوردار است و با مقدار بسیار کمی از چسب نساجی می توان به نتیجه مطلوب رسید بهتر است بدانید که از چسب نساجی تنها در صنعت نساجی استفاده نمی‌شود و در صنایع مختلفی همانند : موکت بافی ، برای تولید رنگ پلاستیک ، بسته بندی ، صحافی و فرش ماشینی کاربرد دارد .
چسب نساجی یک چسب مصنوعی EVA است که برای چسباندن و مواد متخلل ضخیم کابرد دارد و فرمولاسیون چسب نساجی از امولسیون کوپلیمرازی قوی ، انواع پلیمریزاسیون مونومر و از خواص انعطاف پذیر و فشرده همانند ویسکوزیته تشکیل می شود اصلی ترین ماده موجود در تولید چسب نساجی وینیل استات است ، چسب نساجی به شکل مایع و رنگی شیری دارد و به صورت کیلویی و یا تیوپی در بازار موجود می باشد .
– دارای فرمولاسیونی صد در صد تضمینی
– قدرت چسبندگی بسیار بالا
چسب نساجی بسیار مقاوم
– از انعطاف پذیری بسیار بالایی برخوردار است
– پایدار در مقابل رطوبت
– قابل استفاده در بسیاری از صنایع همانند تولید رنگ پلاستیک ، موکت بافی و غیره
– دارای قیمتی بسیار مقرون به صرفه
– با محیط زیست سازگار است
– استفاده از چسب نساجی بسیار راحت می باشد 
– از بوی نامطبوعی بر خوردار نیست
۱ – انواع چسب هایی که حتی از لحاظ مرغوبیت در بهترین درجه باشد در هنگام تماس با چشم و یا بلعیدن آن ممکن است باعث صدمه رساندن به بدن شود از این رو اگر برای شما همچین رخدادی پیش امد آن محل را با آب فراوان بشویید و برای اطمینان بیشتر به پزشک مراجعه کنید .
۲ – هنگام استفاده از چسب نساجی بهتر است که جلوی بینی و دهان خود را بپوشانید و از استنشاق بخارات این چسب خودداری نمایید .
۳ – در محیطی که قصد انجام کار با چسب نساجی را دارید بهتر است دارای تهویه هوا باشد و اگر که این امکانات موجود نیست پنجره و درب های محیط را باز کنید .
۴ – برای نگهداری از چسب نساجی باید این چسب را در مکانی پوشیده و خشک قرار دهید و بهترین دما برای ذخیره چسب نساجی ۵ درجه سانتی گراد الی ۴۰ درجه سانتی گراد است و اگر این نکات را رعایت کنید پس از گذشت یکسال همچنان می توان از چسب نساجی استفاده کرد و نور مستقیم خورشید و دمای نا مناسب تاثیرات منفی در ساختار چسب به وجود می آورد .
۵ – ‏از دسترس کودکان دور نگه دارید .
برای تهیه فرمولاسیون چسب نساجی بایستی فرمولاسیون این محصول را از شرکتی مطمئن خریداری کرد زیرا برخی از ارائه دهنده های فرمولاسیون از متریال های بی کیفیت استفاده می کنند که در مرحله آخر تولید حتی از لحاظ شکل ظاهری این چسب مشتری را راضی نمی کند ، شرکت شیمی آسیا گستر برای فرمولاسیون چسب نساجی از قدرتمندترین مواد های اتصالی استفاده می کند . برای تشخیص این که چسب نساجی با کیفیت می باشد یا نه بهتر است مقداری از چسب را استفاده نمایید و پس از خشک شدن آن را بررسی کنید زیرا در آن موقع می باشد که چسب کارایی خود را نشان می دهد که از قدرت چسبندگی مناسبی برخوردار می باشد یا خیر .
در سراسر دنیا و ایران بسیاری از مردم از چسب‌هایی استقبال می نمایند که از نظر زیست محیطی به کره زمین آسیبی وارد نکند و به طور عامیانه با محیط زیست سازگار باشد ، شرکت شیمی آسیا گستر متخصص در ارائه دهنده انواع فرمولاسیون انواع چسب ها ، مواد شیمیایی محصولات شوینده ، آرایشی و بهداشتی و … طبق استانداردهای روز جهانی عمل می کند و علاوه بر آن از متریال های بسیار عالی فرمولاسیون  محصولات را به مشتریان ارائه می دهد و از لحاظ محیط زیست هیچ گونه آسیبی به آن وارد نمی کند .
 
 
 
 
 
جهت مشاهده و اطلاعات بیشتر درباره فرمولاسیون چسب سراجی در اینجا کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.