فرمولاسیون شامپو بدن

برای داشتن پوست زیبا، باید رطوبت آن را حفظ کرد. برای اینکه پوستی نرم، لطیف و منعطف داشته باشید، لازم است مواد مغذی مورد نیاز بزرگ‏ترین ارگان بدن (پوست) را فراهم کنید. رطوبت‏ رسانی به همه مراحل مراقبت‏ های روزانه از پوست ضروری میباشد. به این معنی که رطوبت رسانی را تنها به بعد از استحمام محدود نکنیم، بلکه در زمان حمام کردن هم انجام دهیم.

هنگامی که پوست‏ های حساس خشک می ‏شوند، آبرسانی به آنها بسیار حائز اهمیت است. یک شوینده بدن مرطوب کننده  مواد مغذی مورد نیاز پوست حساس را تامین می‏ کند.

شامپو بدن محصولی برای پاک کردن چربی ها و عرق و آلودگی از روی بدن است .شامپو بدن جایگزین صابون در اکثر کشورهای دنیا شده است.بزرگترین مزیت این محصول نسبت به صابون داشتن PH قلیایی است که همزمان با پاک کردن چربی از روی پوست ،چربی خود پوست را نیز ازبین میبرد.در هنگام خرید توجه کنید که نوع شامپو با پوست شما مطابقت داشته باشد.شامپو بدن خوب به راحتی با آب رقیق شده و ایجاد کف میکند و در زمان شستشو به راحتی از پوست شسته شده و یک حس خوب بر روی پوست شما ایجاد میکند.

فرمول شامپو بدن معمولا به چهار بخش تقسیم میشود:

سورفکتانت های اولیه:

وظیفه اصلی سورفکتانت های اولیه, پاک کننده گی و ایجاد کف در محصول می باشد

سورفکتانتهای ثانویه:

از سورفکتانت های ثانویه معمولا برای افزایش ویسکوزیته, پایداری کف و کاهش خارش پوست و چشم ناشی از سورفکتانتهای آنیونیک استفاده میکنند

مواد فعال:

به موادی گفته می شود که استفاده از آنها برای فرمول اجباری نیست ولی برای افزایش کیفیت و بهبود عملکرد شامپو از آنها استفاده می کنند

مواد افزودنی:

سایر مواد افزودنی که در تولید شامپو بدن استفاده می کنند شامل امولسیفایر, اسانس , نگهدارنده , رنگ , عوامل کمپلکس کننده و تنظیم کننده PH و ویسکوزیته

 فرمولاسیون کلی شامپو بدن:

 

مواد عملکرد درصد مصرفی
آب دیونیزه حلال ۴۸٫۳۴
کوکامیدو پروپیل بتائین افزایش دهنده کف و ویسکوزیته ۱۰٫۰۰
سدیم لورت سولفات سورفکتانت ۳۲٫۰۰
ادتا دو سدیم  چلات ۰٫۱۰
گلیکول دی استئارات  مات کنده ۱٫۲۵
کوکامید MEA   افزایش دهنده کف و ویسکوزیته ۱٫۵۰
پی ای جی ۱۵۰ دی استئارات  نرم کننده ۱٫۰۰
پی ای جی ۱۰۰ استئارات نرم کننده ۱٫۲۵
پلی سوربات ۲۰ امولسیفایر ۴٫۵۰
مخلوط ایزوتیازولینون نگهدارنده ۰٫۰۵
اسانس خوشبو کننده ۰٫۰۱

 

مراحل انجام کار به این ترتیب میباشد که آب را با ادتا خوب هم میزنند سپس سدیم لورت سولفات به آب اضافه می کنند و خوب هم میزنند تا یکدست شود و دمای آب را تا ۷۰-۷۵ درجه سانتی گراد بالا می برندو مخلوط میکنند. پس از اینکه یک مایع غلیظ و یکپارچه درست شد آنرا سرد می کنند. در دمای ۶۰-۶۵ درجه سایر موارد را بجز نگهدارنده و اسانس اضافه میکنند. در دمای ۴۰-۴۵ درجه نگهدارنده و اسانس را اضافه می کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.