فرمولاسیون چسب باغبانی | تولید چسب باغبانی | آموزش ساخت فرمول چسب باغبانی | نحوه تولید چسب باغبانی | طریقه ساخت چسب باغبانی | خط تولید چسب باغبانی |فرمول چسب باغبانی |

فرمول چسب باغبانی :

کاربرد چسب باغبانی این می باشد که از بافت و سلول انواع درختان غیر مثمر و مثمر مراقبت نماید که در هنگام قلمه زدن گیاه و پیوند زدن وهمچنین پس از هرس نمودن درختان از این چسب بسیار استفاده می گردد .

چسب باغبانی زخم ها و آسیب هایی که به درختان و گیاهان وارد شده است چه به صورت محیطی و چه به صورت غیر محیطی همانند صدمه زدن حیوانات ،اشتباهاتی در زمان بریدن بعد از هرس نمودن درختان و یا پیوند زدن گیاه و درخت بر روی خود درخت و … که این موارد ذکر شده منجر می شوند که عوامل بیماری زا مانند ویروس ، حشرات ، میکروب به داخل گیاهان و درختان نفوذ پیدا کنند ، که برای برطرف نمودن این مشکل بایستی نقاطی که زخمی و آسیب دیده اند با چسب های باغبانی آن را بپوشانید و در کنار این چسب از سم های باکتری کش و قارچ کش استفاده نمود .

ماده های موجود در فرمولاسیون چسب باغبانی بعد از خشک شدن ، لایه ای را که خاصیت ارتجاعی بسیار زیادی است را تشکیل می دهد که در برابر باران و برف مقاومت خوبی دارد و دارای ترکیبات معدنی ضد ویروس ، ضد قارچ ، ضد باکتری مجاز برای کشت های ارگانیک می باشد و نمی گذارد حشرات و بیماری ها از طریق زخم های موجود در گیاه به داخل بافت نموذ نماید و به علاوه باعث بهبود آسیب دیدگی های گیاه ودرخت می شود .

ترکیبات موجود در فرمولاسیون چسب باغبانی نمک های مس ، صمغ گیاهی و شیره می باشد .

چسب باغبانی را با استفاده از یک قلم مو بر روی نقاط آسیب دیده گیاه ، قسمتی که هرس نموده اید و یا نقاط پیوند بمالید و سعی نمایید که چسب باغبانی را به طور یک نواخت و پوششی زخیم بر روی گیاه بزنید .

از چسب های باغبانی در بعد و قبل از یخبندان ، هرس نمودن درخت بعد از چیدن میوه ، هرس نمودن درختان میوه به دلیل بهتر نمودن محصول ، هرس نمودن درخت قدمی و کهنه به دلیل جوان کردن آن و … کاربرد دارد که یکی از مزایای مهم چسب باغبانی داشتن ترکیباتی همچون نگهدارنده طبیعی و محافظت کننده در خود است .

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که اصلاً هرس کردن چیست و به چه عملی هرس کردن می گویند ؟  درختان و گیاهان اگر در شرایطی مساعد باشند و شروع به رشد کنند پس از گذشت زمانی تبدیل به درختچه و درختان بزرگ می شوند که دارای شاخساره های زیادی هستند که این امر هم از نظر آراستگی و زیبایی و هم از نظر میزان باروری دارای کیفیت مطلوب نمی باشند ، زیرا شاخه های اضافه دچار مزاحمت برای رشد درخت می شوند و چون دارای برگ های زیادی هم می باشند منجر می گردد که نور کافی و مناسبی به گیاه نرسد و با گذر زمان شاخه هایی که در وسط درخت قرار دارند خشک می شوند و به همین دلیل میزان محصولات درخت هم کاهش می یابد ، پس بایستی برای جلوگیری نمودن از این کار درخت و گیاهان را هرس نمود . هرس نمودن درختان از دیر باز حدود ۳ هزار سال پیش انجام می گرفته است .

زمان مناسب برای هرس نمودن درخت و گیاهان به خود گیاه بستگی دارد و معمولاً این عمل را می توان در ۲ زمان از سال انجام داد : ۱- در هنگام خواب زمستانی گیاه که به آن هرس سیاه و یا هرس زمستانه گفته می شود . ۲- این هرس کردن در زمان فعالیت گیاه می باشد یعنی در موقعی که گیاه دارای برگ و میوه است که به این نوع هرس ، هرس سبز و یا تابستانه هم گفته می شود . باید دانست بعد از هر گونه هرس نمودن ، گیاهان زخمی می شوند که دچار قرار گرفتن در معرض آفت ها می شوند که به همین دلیل باید سطح آن بپوشانید و برای این کار بهترین راه استفاده از چسب باغبانی می باشد .

در مواردی که از چسب باغبانی می توان استفاده نمود :

پیوند :

پس از انجام عمل پیوند و بر روی قسمتی که پیوند انجام گردیده نوار بسته شود ، بایستی با استفاده از چسب باغبانی تمامی قسمت های پیوند را چسب مالید .

بریدگی و یا آسیب دیدگی درختان :

هنگامی که بر روی درخت  و یا شاخه ، زخمی را مشاهده کردید مقداری از چسب باغبانی را بر روی زخم یا بریدگی بمالید . چسب باغبانی دارای مواد نگهدارنده می باشد و به همین دلیل هیچگونه آسیبی به سلول ها و بافت های درخت وارد نمی کند و به علاوه از آن ها محافظت هم می کند .

هرس کردن :

از چسب باغبانی در بعد و قبل از یخبندان ، به دلیل هرس کردن درختان ، هرس به دلیل شکل دهی ، هرس به دلیل جوان کردن درخت و … استفاده می گردد .

قلمه زدن :

پس از قلمه زدن به دلیل جلوگیری کردن از ورود ویروس ، میکروب ، حمله آفات در قسمتی که از خاک بیرون است از چسب باغبانی استفاده می شود . توجه کنید در هنگام قلمه زدن ، گیاه را به طور مورب قلمه بزنید زیرا در هنگام آبیاری آب جمع نگردد .

پوسیدگی ریشه و تنه :

هنگامی که شاهد پوسیدگی گیاه بودید نقطه ای که دچار پوسیدگی است را تمیز کنید و چسب باغبانی را با قارچ کش مخلوط کرده و به قسمت پوسیدگی بمالید .

فواید تهیه فرمولاسیون چسب باغبانی از شرکت شیمی آسیا گستر :

– با محیط زیست سازگار است و از هیچگونه مواد شیمیایی در فرمولاسیون چسب باغبانی استفاده نشده است .

– دارای لایه ای محافظت کننده برای جلوگیری از سرمازدگی

– از پوسیدگی ریشه و تنه گیاهان جلوگیری به عمل می آورد

– دارای ترکیبات قارچ کش طبیعی است

– می توان چسب باغبانی را با انواع حشره کش ها و قارچ کش ها مخلوط نمود

– می توان از چسب باغبانی پس از قلمه زدن ، پیوند ، هرس استفاده نمود

– صد در صد تضمینی و با کیفیت

– از سلول ها و بافت گیاه محافظت می کند

 

 

 

 

جهت مشاهده فرمول و اطلاعات بیشتر درباره ی انواع چسب در اینجا کلیک نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.