رایحه شامپو شبنم | اسانس شامپو تخم مرغی | فروش اسانس شامپو تخم مرغی | اسانس سیر | رایحه شامپو شبنم | اسانس شامپو تخم مرغی | فروش رایحه شامپو شبنم

اسانس مواد شوینده ( اسانس شامپو شبنم و شامپو تخم مرغی و سیر ) :

 

در مواد شوینده اسانس ها دارای فرمولاسیونی شیمیایی هستند که از مواد آلی تشکیل می شوند ، وظیفه اسانس در مواد شوینده این می باشد که رایحه و بوی مطلوبی به آن محصول می بخشد و  اسانس برای شامپو ها ، مایع ظرفشویی و دستشویی ، مایع و پودر لباس شویی ، صابون و … کاربرد دارد . به این دلیل از اسانس ها در مواد شوینده استفاده می شود تا در هنگام استفاده افراد از محصول شوینده علاوه بر تمیز و پاکیزه شدن البسه ، حس کاملاً خوب و مطلوبی از انتخاب محصول مورد نظر خود داشته باشند و بسیاری از افراد خواهان این می باشند تا مواد شوینده شان دارای رایحه خوبی باشد .

اسانس ها جزء جدا ناپذیری از محصولات شوینده و بهداشتی و همچنین محصولات آرایشی است و در کارخانه جات استفاده از اسانس ها در این محصولات بسیار حائز اهمیت می باشند زیرا اولین دلیل این است که استفاده از اسانس ها در محصولات شوینده و تمیز کننده ها جزو استاندارد های جهانی می باشد ، دلیل دوم این است که شوینده ها باید دارای رایحه خوب باشند چون این بو باعث می شود تا حد زیادی بوی کثیفی ها را از روی البسه نابود کند بهتر است بگوییم اگر در فرمولاسیون مواد شوینده از اسانس استفاده نگردد آن محصول یک محلول بسیار معمولی محسوب می شود و امکان دارد بعد استفاده از آن بوی بدی به مشام تان بخورد .

مقدار استفاده از اسانس ها در فرمولاسیون هر مواد شوینده متفاوت است ، اسانس ها دارای ساختاری مولکولی مختلفی هستند و  انواع زیادی دارد و در شوینده ها از اسانس هایی به اسم روغن های گیاهی و یا روغن های اساسی استفاده می گردد .

جالب است بدانید روغن یا اسانس در فرمولاسیون مواد شوینده خاصیت تمیز کنندگی بسیار بالایی دارد و علاوه بر آن رایحه ی خوبی به البسه می دهد . هنگام شست و شوی البسه با مواد شوینده ای که دارای رایحه ی دلپذیری است علاوه بر این که لباس ها تمیز و درخشنده می شوند بوی مطبوعی هم خواهند گرفت .

فواید تهیه اسانس از شرکت شیمی آسیا گستر :

– دارای فرمولاسیونی صد در صد تضمینی

– مقرون به صرفه است

– هیچگونه حساسیتی به پوست ایجاد نمی کند

– به بافت پارچه آسیب نمی رساند

– با محیط زیست سازگار است

– دارای انواع اسانس ها با رایحه های پر طرفدار همچون رایحه شامپو شبنم ، شامپو تخم مرغی ، سیر و …

– اسانس ها خود دارای خاصیت تمیز کنندگی دارد

– دارای استاندار های جهانی می باشد

اسانس استفاده شده در شوینده های مختص ماشین ظرفشویی و یا ماشین لباس شویی مخصوص است و  شکل ظاهری این اسانس مایع می باشد وساختار مولکولی آن روغنی است که بوی مطلوبی به البسه می دهد به عنوان مثال در این محصولات از رایحه روغن لیمو یا روغن درخت چای استفاده می گردد . اسانس ها در شوینده هیچ اثر منفی بر روی محصولات ندارد و ویژگی های شیمیایی و فیزیکی اسانس صدمه ای به البسه و یا سطوح وارد نمی کند .

تولید اسانس کاری پر سود و بسیار به صرفه است و برای تولید این محصولی باید با برخی از مسائل آشنا باشید پس به همین منظور ادامه مطلب را مطالعه کنید :

اسانس ها دارای ساختار آلی می باشند همچنین ترکیبات حلقویی دارند که از نظر شیمی مولکولی هستند . مهم ترین روش برای تولید اسانس در مواد شوینده فرایند تقطیر می باشد . شاید برایتان سوال باشد تقطیر چه معنی دارد ؟ تقطیر یعنی گرما دادن به یک ترکیب و سرد شدن بخار های حاصل از آن و دوباره تبدیل آن به شکل مایع ، و در نتیجه نا خالصی ها از بین میروند که در آخر اسانس به وجود می آید که در بسیاری از موارد کاربرد دارد .

در فرمول اسانس ها از چندین ماده شیمیایی استفاده می شود که با مخلوط این مواد یک اسانس با رایحه بسیار زیاد تشکیل می شود که حس بویایی را تحریک می نماید و جالب است بدانید رایحه اسانس به طور مستقیم بر روی فشار خون ، احساسات ، کنترل نمودن ضربان قلب ، استرس ، فشار خون و … اثر گذار است .

به این دلیل به اسانس ها روغن های استری ، روغن های فرار و یا اسانس های روغنی گفته می شود زیرا که اسانس در دمای عادی  یا همان دمای محیط و قرار گرفتن در مجاورت هوا تبخیر می گردد . اسانس ها دارای ترکیبات بی رنگ و خواص حل شوندگی به طور کامل در الکل را دارند و همچنین در آب هم به طور جزء حل می گردد ، رنگ اسانس به مرور زمان تیره می شود و دلیل این امر این می باشد که اسانس اکسید خواهد شد .

در فرمولاسیون مواد شوینده از لیپاز ، ترپنوئید ، سورفکتانت ، ترپن و … به کار می رود و آنزیم های لیپاز در زمان شست و شوی ، کثیفی های البسه را پاک می نماید و در نتیجه البسه تمیز تر می گردند و در هنگام به پایان رسیدن چرخه شست و شو البسه با لیپاز ها ، باعث می شود البسه بوی بدی بگیرند ، و در زمان هیدرولیز با لیپاز ها ، از تری گلیسیرید با زنجیره های کوتاه در بعضی از کثیفی ها بر روی البسه کاتالیز شده مالدور تولید می گردد و در هنگامی که هیدرولیز توسط لیپاز ها در زمان شست  شوی از بین نرود باعث ایجاد بوی بسیار بدی می گردد که حتی اگر لباس هم خشک شود باز هم همان بوی بد بر روی البسه قرار دارد و اگر لکه ها و کثیفی های موجود بر روی البسه از لبنیات باشد بوی نامطبوع تری خواهد کرد و از این روی است که در مواد شوینده استفاده از اسانس ها بسیار حائز اهمیت می باشد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.